ΑΕΚ: Σταθερή και… αήττητη

ΑΕΚ: Σταθερή και… αήττητη

Μια ακόμα νίκη, την έκτη από την αρχή της χρονιάς, σημείωσε την Τρίτη η ΑΕΚ η οποία δείχνει να βρίσκει ρυθμό και να αποκτά σταθερότητα ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεών της.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν 3-0 του Ηρακλή Ψαχνών για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου και να κάνουν σημαντικό βήμα για την πρόκρισή τους. Το ματς με την ομάδα της Εύβοιας ήταν το έβδομο για την ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, με τον «δικέφαλο» να έχει έξι νίκες και μια ισοπαλία έχοντας σκοράρει 13 γκολ και έχοντας δεχθεί μόλις ένα!

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, μάλιστα, στο ματς της Τρίτης (28/10), έδειξε καλά στοιχεία και κατά διαστήματα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, ικανοποιώντας τους περίπου 10.000 φιλάθλους της που βρέθηκαν στο γήπεδο. Παράλληλα, ο προπονητής της Ένωσης έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών όπως ο Ζόριτς, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του ματς κι έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει ένα ακόμα «χαρτί» για τον «Κολοσσό» στη διάρκεια της ούτως ή άλλως δύσκολης χρονιάς.



Stoiximan GBL: Ο Πανιώνιος παίρνει Νικολαΐδη και Μαρούσι αποκτά Πάπας
Stoiximan GBL: Ο Πανιώνιος παίρνει Νικολαΐδη και Μαρούσι αποκτά Πάπας
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Ο Elite Βόσνιος Πελίτο στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Ο Elite Βόσνιος Πελίτο στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Βρούτσης: «Έτσι ενισχύουμε τον ελληνικό αθλητισμό στην πράξη»
Βρούτσης: «Έτσι ενισχύουμε τον ελληνικό αθλητισμό στην πράξη»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Ο Δημήτρης Ζήκος κέρδισε τη Φάρμα, έχασε την αγάπη του κοινού: Οι αντιδράσεις για τον τοξικό νικητή