Λαμία – ΑΕΛ 1-0 (photos)

Λαμία – ΑΕΛ 1-0 (photos)

Χάρη στο γκολ του Βασιλόγιαννη οι «νεοφώτιστοι» πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης – Με δέκα από το 53’ οι «βυσσινί»

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία της στην Football League η Λαμία που κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΛ με το οποίο ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του Βορείου ομίλου. Οι «νεοφώτιστοι» πέτυχαν το μοναδικό τέρμα του αγώνα στο 74’ με τον Βασιλόγιαννη, ενώ οι «βυσσινί» αγωνίζονταν από το 53’ με δέκα παίκτες. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν παράπονα από την διαιτησία του Αγγελάκη.

Μπορεί οι δυο ομάδες να έδειξαν ότι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με επιθετικές διαθέσεις θέλοντας να παίξουν δημιουργικό ποδόσφαιρο, δίνοντας γρήγορο ρυθμό στην αναμέτρηση, αλλά οι καλές φάσεις στο πρώτο 45λεπτο ήταν… είδος προς εξαφάνιση. Ελάχιστες φορές χρειάστηκε να επέμβουν οι Μπλάζιτς και Αποστολίδης καθώς τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι έφταναν μεν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ αλλά υστερούσαν στην τελική προσπάθεια. Η μόνη φάση που ξεχώρισε ήταν εκείνη του 31ου λεπτού με τον Μουλόπουλο να κάνει την προβολή από δεξιά και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν έλειψαν οι «συγκινήσεις», με τον ρέφερι να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο 50’ λοιπόν ο Αγγελάκης έδειξε, δικαίως, την κίτρινη κάρτα στον Βασιλόγιαννη που έκανε «θέατρο» στην περιοχή, με τους γηπεδούχους ωστόσο να διαμαρτύρονται έντονα για την εν λόγω απόφαση. Επίσης, 3 λεπτά αργότερα τιμώρησε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ντερνίς της ΑΕΛ για μαρκάρισμα στον Βασιλόγιαννη με τους «βυσσινί» να παίρνουν τη σκυτάλη των διαμαρτυριών.

Εν τέλει, το ματς κρίθηκε από τη φάση του 74ου λεπτού όταν ο Καμαρά έκανε την ψηλοκρεμαστή μπαλιά στον Βασιλόγιαννη, που βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής, έκανε το κοντρόλ και με συρτό σουτ νίκησε τον Αποστολίδη ανοίγοντας το σκορ. Οι γηπεδούχοι στα εναπομείναντα λεπτά έκαναν απλώς διαχείριση του αποτελέσματος, ενώ οι Θεσσαλοί έχοντας και το αριθμητικό μειονέκτημα δεν κατάφεραν να «απειλήσουν» την εστία του Μπλάζιτς με το 1-0 να μένει ως το τέλος. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως από το 89’ και μέχρι το φινάλε του αγώνα η ΑΕΛ έπαιξε με 9 παίκτες καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Φόρνερ.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Ρεπετσάς, Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Γιενγκά (27' Φράγκος, 66' Χαϊκάλης), Νεόφυτος, Φατιόν, Γκούρμα (86' Μουμίν)

ΑΕΛ (Κώστας Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Τσιλιγκίρης, Πινδώνης, Βερδού (63' Στεφανίδης), Ντερνίς, Μούτσα (58' Φόρνερ)

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης:

Λαμία – ΑΕΛ 1-0 (photos)

{livechat}1270780{/livechat}


Μαρτίνεθ για Παναθηναϊκό: «Στόχος τους είναι να πάρουν το τρόπαιο, όχι να κερδίσουν εμάς»
Μαρτίνεθ για Παναθηναϊκό: «Στόχος τους είναι να πάρουν το τρόπαιο, όχι να κερδίσουν εμάς»
Μπάγερν Μονάχου: Εκτός για τη μάχη με την Παρί ο Λέναρτ Καρλ
Μπάγερν Μονάχου: Εκτός για τη μάχη με την Παρί ο Λέναρτ Καρλ
Καρέτσας: «Στο στόχαστρο της Μαρσέιγ ο Έλληνας Μέσι»
Καρέτσας: «Στο στόχαστρο της Μαρσέιγ ο Έλληνας Μέσι»
Παναθηναϊκός: Το γήπεδο… ψηλώνει – Εντυπωσιακές εικόνες από τον Βοτανικό! (video)
Παναθηναϊκός: Το γήπεδο… ψηλώνει – Εντυπωσιακές εικόνες από τον Βοτανικό! (video)
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved