Αχαρναϊκός- Ερμιονίδα 0-2

Αχαρναϊκός- Ερμιονίδα 0-2

Έκανε το μπαμ η  Ερμιονίδα  καθώς κέρδισε 2-0 τον Αχαρναϊκό, μέσα στο Μενίδι. Η Ερμιονίδα πέτυχε την πρώτη της νίκη, στην κατηγορία,  απέναντι στον φιλόδοξο Αχαρναϊκό.  

Η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Η Ερμιονίδα μπορεί να είχε και τον παράγοντα τύχη με την πλευρά της καθώς εκμεταλλεύτηκε τις δύο από τις τρεις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στον αντίποδα, οι  γηπεδούχοι, αν εξαιρέσει κάνεις τα πρώτα δέκα λεπτά, στο υπόλοιπο του αγώνα, δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί.    

 Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και προσπάθησαν να γίνουν  απειλητικοί για την εστία του Πονηρού. Γρήγορα όμως η ομάδα του Μπολάνο ισορρόπησε το παιχνίδι η πρώτη φάση, του αγώνα ήρθε στο 34. Ο Σβόγιτς σούταρε και με υπερένταση Παγουδης γλυτώνει τον Αχαρναϊκό, από σίγουρη παραβίαση . Στα υπόλοιπα δέκα λεπτά, το παιχνίδι κύλησε χωρίς καμιά σημαντική ευκαιρία.   

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκινάει , με γκολ. Στο 48 ο Βλαχόπουλος με προβολή παγώνει το Μενίδι και βάζει μπροστά στο σκορ με 1-0, την Ερμιονίδα . Στην συνέχεια ο Αχαρναικός, προσπάθησε να βγει μπροστά, να δημιουργήσει ευκαιρίες για να ισοφαρίσει .

Στο 74’ ο  Γέσιτς έγινε κάτοχος της μπάλας σούταρε, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Πονηρού. Αυτή ήταν και η σημαντικότερη στιγμή για τους γηπεδούχους , σε ολόκληρο παιχνίδι ..

Στο 89’ ο Ομο με όμορφη προσπάθεια κάνει το 2-0,  σφραγίζοντας, με αυτόν τον τρόπο την νίκη της ομάδας του

Αχαρναϊκός (Γ. Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης(61 Καλογέροπουλος), Γέσιτς, Παπατόλιος, Κοντογουλίδης, Ιωαννίδης, Μανουσάκης(85 Θεοδώρου), Στουρνάρας, Καλαμιώτης(63 Ιορδανίδης)

Ερμιονίδα (Ρ. Μπολάνο): Πονηρός, Τζανής, Συμελίδης(92 Παπανικολάου), Καραδέμητρος(72 Τσακόν), Βλαχόπουλος(81 Μπουσινάκης), Ταπέ, Όμο, Κολόκας, Μουσταφίδης, Σβόγιτς, Τούτοριτς

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Κουράκης (Ηρακλείου), Κωνστάντιος (Ευβοίας)



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved