Πανηλειακός: «Μύλος» με ΓΣ και… προπονητή

Πανηλειακός: «Μύλος» με ΓΣ και… προπονητή

Αναβρασμός και προβλημάτων συνέχεια στον Πανηλειακό, αφού ο Σάκης Χριστόπουλος διαψεύδει πως θα γίνει ΓΣ την Τετάρτη (15/10), ενώ την ίδια ώρα ο Λούκα Καβάλο φέρεται να έχει δώσει τελεσίγραφο στη διοίκηση!

Εξελίξεις στον Πανηλειακό καθώς 50 μέλη του Ερασιτέχνη έχουν υπογράψει ανακοίνωση και καλούν σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη (15/10), με αφορμή, όπως έγραψαν, την «ευκαιριακή και παράνομη εναλλαγή των προέδρων του ερασιτέχνη που υπογράφουν σαν εκπρόσωποι επίσημα έγγραφα του συλλόγου. Για τα τραγελαφικά περιστατικά που συμβαίνουν στην ομάδα της ΠΑΕ που διασύρεται καθημερινώς ανά το πανελλήνιο με τα καμώματα των Διοικήσεών της».

Η ανακοίνωση αυτή, προκάλεσε την αντίδραση του Σάκη Χριστόπουλου, ο οποίος σε δική του ανακοίνωση, αναφέρει: «Ενημέρωση προς τον φίλαθλο κόσμο του Πανηλειακού για τη συγκέντρωση που κάποιοι θέλησαν να «βαπτίσουν» Γενική Συνέλευση, προκειμένου να εκλεγεί (!!!) νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Ενημερώνουμε τα μέλη του Σωματείου, αλλά και όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ηλείας, ότι τέτοιου είδους πραξικοπήματα, δεν είναι δυνατόν να περάσουν το έτος 2014. Υπάρχει νόμιμα εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο λειτουργεί νόμιμα, και το οποίο εντός εύλογου χρονικού διαστήματος θα συγκαλέσει Γενική Συνέλευση, όπως εξ' άλλου ορίζεται ως μόνο αρμόδιο για την σύγκληση, τόσο από τον Νόμο, όσο και από το Καταστατικό.

Όποιος έχει αντιρρήσεις για τη νόμιμη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου, υπάρχουν διατάξεις τόσο στον Νόμο, όσο και στο Καταστατικό του Σωματείου, που προβλέπουν νόμιμες διαδικασίες και όχι βεβαίως τέτοιου είδους παρανομίες. Το Διοικητικό Συμβούλιο, ενημερώνει επιπρόσθετα ότι αφενός μεν η «συγκέντρωση» που κάποιοι είχαν το θράσος να βαπτίσουν Γενική Συνέλευση, όχι μόνον δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από το Δ.Σ., αλλά το Δ.Σ. επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του, για αυτήν την απροκάλυπτη ενέργεια κάποιων ...γνωστών στο Δ.Σ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Θ. Χριστόπουλος».

Χαμός και με Καβάλο

Την ίδια ώρα, φέρεται να τελειώνει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Λούκα Καβάλο! Ο Ιταλός προπονητής είπε στους ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού ότι αν δεν τον καλέσει η διοίκηση να υπογράψει συμβόλαιο, τότε θα αποχωρήσει. Η διοίκηση, σύμφωνα με πληροφορίες από τον Πύργο, δεν φέρεται διατεθειμένη να κάνει κάτι τέτοιο, αφού ο Καβάλο δεν διαθέτει δίπλωμα UEFA Pro, που είναι απαραίτητο για τη Football League. Μάλιστα, φέρεται να έχει βρει ήδη αντικαταστάτη, ο οποίος θα ανακοινωθεί αμέσως μετά την οριστική αποχώρησης του Ιταλού προπονητή!



Παναθηναϊκός AKTOR: Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ ο Κέντρικ Ναν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ ο Κέντρικ Ναν!
Παναθηναϊκός Aktor: Καζάνι που… βράζει το ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός Aktor: Καζάνι που… βράζει το ΟΑΚΑ
Στο "σφυρί" η Χρυσή Μπάλα του Μαραντόνα απ' το 1986
Στο "σφυρί" η Χρυσή Μπάλα του Μαραντόνα απ' το 1986
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved