Μπαρτολίνι: «Ενθουσιασμένος στον Ηρακλή»

Μπαρτολίνι: «Ενθουσιασμένος στον Ηρακλή»

Αισιόδοξος για την επιστροφή του στην «δράση» εμφανίζεται ο νεοαποκτηθείς άσος του «Γηραιού»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την ενσωμάτωσή του στο ρόστερ του Ηρακλή εμφανίζεται ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι που τονίζει πως ευελπιστεί να επιστρέψει όσο το δυνατό πιο σύντομα στη «δράση» έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην εφημερίδα «Arena Press»:

Τώρα σε ποια κατάσταση βρίσκεσαι; «Έχω ξεκινήσει πριν από τέσσερις μέρες να τρέχω. Προσπαθώ να είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω ότι σύντομα θα καταφέρω να συμμετέχω στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες. Το πόδι μου αρχίζει να δυναμώνει καθημερινά και νιώθω ήδη καλύτερα».

Σε στενοχώρησε αυτή η εξέλιξη; «Φυσικά. Επηρέασε την ψυχολογία μου, γιατί είχα μείνει εκτός δράσης για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν ήθελα να περάσω τα ίδια. Ευτυχώς, αυτήν τη φορά τα πράγματα δεν ήταν τόσο άσχημα. Έχω τη συμπαράσταση από την οικογένειά μου αλλά και από την ομάδα. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν πολύ και είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα σε αυτόν τον τομέα. Θέλω να ξεκινήσω να παίζω ποδόσφαιρο με τον Ηρακλή και να μην έχω κανένα πρόβλημα ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν».

Πώς βλέπεις την εικόνα της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια για τον θεσμό του κυπέλλου; «Είναι θετικό ότι καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Στον αγώνα στη Θεσσαλονίκη θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και κατά διαστήματα είχαμε καλή απόδοση. Στη Λαμία ήταν πιο δύσκολος ο αγώνας. Προηγηθήκαμε, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν ανάλογα. Τα παιδιά όμως ήταν συγκεντρωμένα μέχρι το τέλος και τα κατάφεραν. Θέλουμε να είμαστε στον θεσμό του κυπέλλου και να φτάσουμε όσο γίνεται πιο μακριά. Ελπίζω να ξεκινήσουμε καλά και στην επόμενη φάση κόντρα στον Λεβαδειακό».

Έχοντας περάσει σχεδόν δυόμισι μήνες από τη στιγμή που ήρθες στην ομάδα, αισθάνεσαι ικανοποιημένος από την επιλογή σου; «Πάρα πολύ. Μου αρέσει η κατάσταση που βρήκα στην ομάδα. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και πολύ καλή αντιμετώπιση από όλους. Η ομάδα δείχνει να προσπαθεί για το καλύτερο. Δεν θέλω να πω ποιος είναι ο στόχος μας γιατί αυτό είναι δεδομένο. Θέλω να πω ότι θα προσπαθούμε σε κάθε αγωνιστική για τους τρεις βαθμούς. Έχουμε όλες τις δυνατότητες να το καταφέρουμε και θα πρέπει να το δείχνουμε στην πράξη σε κάθε αναμέτρηση».

Είναι έτοιμη η ομάδα για το πρωτάθλημα; «Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας είχαμε κάποια αποτελέσματα που δεν ήταν θετικά. Αυτό κανονικά δεν έπρεπε να μας επηρεάσει, αλλά υπήρξαν κάποιες παρενέργειες. Στη συνέχεια όμως, αρχίσαμε να κερδίζουμε και να δείχνουμε τα στοιχεία που θέλουμε. Τα πράγματα είναι πολύ καλά και θα πρέπει και στις επίσημες αναμετρήσεις να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο. Αγώνα με αγώνα δείχνουμε περισσότερα και αυτό είναι λογικό, καθώς υπάρχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές που αρχίζουν πλέον να προσαρμόζονται στα δεδομένα της ομάδας».

Ποια είναι η άποψη σου για τον κόσμο του Ηρακλή; «Τις περισσότερες ώρες τις περνάω στο σπίτι μου μαζί με την οικογένειά μου. Όποτε όμως πηγαίνω κάποια βόλτα με σταματούν και με ενθαρρύνουν. Αυτό με βοηθάει σημαντικά στην ψυχολογία μου και το έχω ανάγκη. Οι φίλαθλοι μας είναι εξαιρετικοί και θα μας βοηθήσουν σε κάθε αγώνα εντός και εκτός έδρας. Αυτό το θέλει ο κάθε ποδοσφαιριστής».



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved