Ψυχογιός: «Τρία χρόνια προχειρότητα στον Άρη»

Ψυχογιός: «Τρία χρόνια προχειρότητα στον Άρη»

Οι παίκτες στους «κίτρινους» έχουν μείνει ξεκρέμαστοι σύμφωνα με τον δεξιό μπακ των Θεσσαλονικέων

Για προχειρότητα που επικρατεί τρία χρόνια στον Άρη έκανε λόγο σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Νίκος Ψυχογιός επισημαίνοντας παράλληλα πως οι παίκτες έχουν μείνει ξεκρέμαστοι.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του στον Libero 107,4:

Για το πώς νιώθει μετά τις τελευταίες εξελίξεις: «Από υγεία είμαστε καλά ευτυχώς. Κατά τα άλλα, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι γίνεται, γιατί ακούγονται διάφορα. Αλλα μας έλεγαν και άλλα γίνονται. Όταν ανησυχούσαμε, μας καθησύχαζαν και μας έλεγαν ότι η ομάδα θα προστατευτεί αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Τελικά, φτάσαμε εδώ και αποφάσισαν να πέσουμε κατηγορία. Αυτό έχει αποτέλεσμα να μείνουμε όλοι μας ξεκρέμαστοι. Πλέον, περιμένουν απλά κάποιον, να έρθει να μας πει κάτι συγκεκριμένο. Να μας δώσει έστω μια πληροφόρηση που θα ισχύει. Αυτό που έγινε δε ξέρω αν ήταν ξαφνικό ή προγραμματισμένο, αλλά εκτός από τον προπονητή δεν υπάρχει κανείς να μας πει κάτι συγκεκριμένο».

Για τις υποσχέσεις που δεν έγιναν πράξη: «Δε θέλω να μιλήσω πάλι γι' αυτές. Εγώ αυτό που ξέρω και έγινε, είναι η υπόσχεση του προπονητή μας για την καταβολή των πρώτων μισθών. Αυτό δε μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής μας καθημερινά προσπαθούσε να μας κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση και να μας κρατήσει ανεπηρέαστους ανεξαρτήτως εξελίξεων».

Για την αίτηση του κ. Σκόρδα: «Από εσάς το ακούω. Δε ξέρω τι να πω ειλικρινά. Νομίζω ότι σίγουρα οι παίκτες και να ήθελαν να συμμετάσχουν στην αναγέννηση του Άρη, όσο περισσότερο τραβάει αυτό το πράγμα, τόσο πιο δύσκολο είναι να κάνουν υπομονή».

Για το αν θα ήθελε να παραμείνει στη ομάδα στην τρίτη κατηγορία: «Όταν ξεκινάει μια προσπάθεια, πρέπει να υπάρχει ένας προγραμματισμός, ένα όραμα. Εμείς δε θέλουμε να ακούσουμε πάλι κάτι, κι αυτό να μη γίνει. Όταν είσαι επαγγελματίας τόσα χρόνια και ξαφνικά σου λένε έστω και για λίγο να γίνεις Ερασιτέχνης, δεν είναι εύκολο γιατί αλλάζουν πολλά. Χρειάζεσαι πλάνο για δουλειά, καλό εργασιακό περιβάλλον και μια ασφάλεια. Υπάρχουν γενικά πολλά θέματα, και το κυρίαρχο δεν είναι το οικονομικό. Το θέμα είναι ο Άρης να φτιάξει μια ομάδα που θα ανέβει εύκολα και γρήγορα δύο κατηγορίες».

Για τις οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπο του: «Ο Άρης είναι πάντα Άρης. Δεν παίζει ρόλο τόσο το οικονομικό. Απλά πρέπει να ξεκαθαρίσουν πολύ γρήγορα τα πράγματα. Τρία χρόνια υπάρχει παντού προχειρότητα, απλά φορούσαμε μια μεγάλη και βαριά φανέλα. Δε γίνεται κι αυτή η νέα προσπάθεια να ξεκινήσει έτσι».

Για τη σχέση των ποδοσφαιριστών με τον προπονητή: «Υπάρχει μια πολύ καλή σχέση. Δουλεύουμε τόσο καιρό καλά, υπάρχει εκτίμηση προς το πρόσωπο του, και θα παίξει σημαντικό ρόλο η παραμονή του στην απόφαση που θα κληθούμε να πάρουμε».

Για το αν έχουν επικοινωνήσει με τον ΠΣΑΠ, προκειμένου να πάρουν παράταση για να βρουν ομάδα: «Δεν το ξέρω το θέμα, αλλά η κοινή λογική λέει ότι πρέπει να πάρουμε μια παράταση, και ελπίζω κάτι τέτοιο να γίνει. Εδώ που φτάσουμε ή θα στρώσουν τα πράγματα στον Άρη και θα μείνουμε, ή θα πρέπει να βρούμε αλλού ποδοσφαιρική στέγη».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved