AEK: «Πάτησε» Πήλιο (photos)
Στο Πήλιο βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ, εδώ και λίγη ώρα, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για την νέα χρονιά.
Εμφανώς κουρασμένοι από το πολύωρο ταξίδι οι παίκτες, έχουν καταλύσει στο ξενοδοχείο όπου η Ένωση θα παραμείνει για τις επόμενες 15 μέρες και θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της, αρχίζοντας από το απόγευμα με την πρώτη της προπόνηση.
Κατά την άφιξη στο Πήλιο την αποστολή περίμεναν περίπου 50 φίλοι της ομάδας, που είχαν ετοιμάσει μια θερμή υποδοχή με συνθήματα και βεγγαλικά, δείχνοντας την αγάπη τους προς τους παίκτες αλλά και την στήριξή τους για την νέα χρονιά.
Να θυμίσουμε ότι η αποστολή, που βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στο «βουνό», αποτελείται από τους: Ανέστη, Βούρα, Καραγκιολίδη, Ντούνη Π, Γεωργέα, Πεταυράκη, Σβάρνα, Κολοβέτσιο, Μπακάκη, Σοϊλέδη, Λαμπρόπουλο, Σαρρή, Τζανετόπουλο, Γροντή, Μπαρμπόσα, Φαγιέ, Ζόριτς, Ντούνη Μ, Μάνταλo, Κορδέρο, Ρόβα, Πλατέλλα, Ανάκογλου, Αραβίδη, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς και Τσεβά.