Παπαδόπουλος: «Στον Ηρακλή όλα είναι στον… αέρα»

Παπαδόπουλος: «Στον Ηρακλή όλα είναι στον… αέρα»

Την επιθυμία του να συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του «Γηραιού» εξέφρασε ο έμπειρος προπονητής

Μπορεί στον Ηρακλή να υπάρχει αβεβαιότητα για το τι μέλλει γενέσθαι τη νέα σεζόν αλλά ο Νίκος Παπαδόπουλος φρόντισε να εκφράσει για ακόμη μια φορά την επιθυμία του να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Βέβαια ο έμπειρος κόουτς έκρουσε και τον… κώδωνα του κινδύνου επισημαίνοντας πως υπάρχουν ζητήματα που χρήζουν άμεσων λύσεων, ενώ τόνισε πως με την απόκτηση μερικών ποιοτικών παικτών ο «Γηραιός» μπορεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και του χρόνου.

Αναλυτικά μιλώντας στην εφημερίδα «Metrosport» ανέφερε: «Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχω καμία ενημέρωση για το τι θα γίνει την επόμενη χρονιά. Κυριολεκτικά όλα βρίσκονται στον… αέρα, καθώς υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να λυθούν. Περιμένω και εγώ να δω τι θα γίνει με το διοικητικό ζήτημα και αν θα υπάρξει αλλαγή, έτσι ώστε να μιλάμε σε άλλη βάση. Κυρίως όσον αφορά το οικονομικό. Η επιθυμία μου να παραμείνω στον Ηρακλή είναι γνωστή και την έχω γνωστοποιήσει πολλές φορές. Ακόμη και μετά την απόφαση που πάρθηκε για μη αδειοδότηση της ομάδας. Θεωρώ ότι αν διατηρηθεί ένα σημαντικό κομμάτι του κορμού και αποκτηθούν ποδοσφαιριστές ποιοτικοί μπορεί να δημιουργηθεί καλή ομάδα, ανταγωνιστική, με υψηλούς στόχους. Εστω και με τους περιορισμούς και τις κυρώσεις που υπάρχουν».



Στη «μάχη» του Κυπέλλου ο... ακέφαλος Παναθηναϊκός
Στη «μάχη» του Κυπέλλου ο... ακέφαλος Παναθηναϊκός
Champions League, Ολυμπιακός - Πάφος: Εκκίνηση στα… αστέρια απ’ το «κάστρο» του
Champions League, Ολυμπιακός - Πάφος: Εκκίνηση στα… αστέρια απ’ το «κάστρο» του
Γκραντ: «Θέλουμε την κορυφή και θέλουμε και... εκδίκηση» (vid)
Γκραντ: «Θέλουμε την κορυφή και θέλουμε και... εκδίκηση» (vid)
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε στα 42 του ο σπουδαίος Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε στα 42 του ο σπουδαίος Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)