Κουρμπανάς: «Συγνώμη, τα διαλύσαμε όλα»

Κουρμπανάς: «Συγνώμη, τα διαλύσαμε όλα»

Απογοητευμένος από την ισοπαλία με την Επισκοπή και την μη είσοδο του Παναιγιάλειου στα πλέι οφ ο έμπειρος προπονητής

Αν και με νίκη εξασφάλιζε την είσοδό του στα πλέι οφ, ο Παναιγιάλειος δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Επισκοπής, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 την τελευταία αγωνιστική. Εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα και το αποτέλεσμα, ο Νίκος Κουρμπανάς ζήτησε μετά το τέλος του ματς συγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας επισημαίνοντας πως τα διέλυσαν όλα αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί.

«Είμαστε εδώ. Δεν κρυβόμαστε. Ό,τι κάναμε τρία χρόνια, τα διαλύσαμε όλα. Έτσι αισθάνομαι εγώ. Έτσι μιλάω. Ό,τι κάναμε τρία χρόνια, τα διαλύσαμε όλα την τελευταία αγωνιστική του δεύτερου γύρου. Πρέπει σαν προπονητής να πάρω τις ευθύνες οι οποίες μου αναλογούν. Κανείς δεν περίμενε ότι μπορεί να έρθει ένα τέτοιο αποτέλεσμα, όμως ήρθε. Η μπάλα μας τιμώρησε. Είχε τους λόγους της, δεν ξέρω τι είχε. Προσπαθήσαμε πιστεύω τα παιδιά, κάναμε ευκαιρίες, κάναμε δοκάρια. Μας τιμώρησε στο τέλος. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Τώρα η ομάδα θα πρέπει να προχωρήσει. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν έκανε πράγματα. Έκανε πράγματα. Βέβαια το τελευταίο αποτέλεσμα μετράει στη μπάλα. Αλλά αυτή η ομάδα θα πρέπει να προχωρήσει έχει μέλλον, έχει καλή διοίκηση, έχει παιδιά καλούς χαρακτήρες. Θα πρέπει να προχωρήσει και θα προχωρήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Ένα πολύ μεγάλο συγγνώμη, το οποίο είναι λίγο και δεν είναι παραμυθένιο, από τον κόσμο. Απ' όλους σας, όσους αγαπήσατε και αγαπάτε αυτή την ομάδα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε. Εγώ με την ομάδα δέθηκα, το λέω τώρα που τελειώνει η αγωνιστική. Είναι φυσιολογικό. Μου συνέβησαν διάφορα πράγματα, μέσα απ’ αυτή την ομάδα. Θα πάνε όλα καλά, πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα πολλά πράγματα, καινούργια αρχή. Είναι μία δύσκολη μέρα, πραγματικά, κανείς δεν μπορεί να πει πολλά πράγματα, αλλά όλα θα πάνε καλά. Να στηρίξουμε λιγάκι τα παιδιά, γιατί είναι φυσιολογικό είναι στεναχωρημένα, πίστεψαν στο όνειρο θα μπορούσαν να το πραγματοποιήσουν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε όλοι μαζί. Να τα στηρίξουμε όλα τα παιδιά, μας χάρισαν πολλές στιγμές. Εγώ προσωπικά τους ευχαριστώ πολύ και τη διοίκηση και σας για όλα, όλο αυτό το διάστημα που είμαι εδώ».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved