Κουρμπανάς: «Δύσκολα για πλέι οφ αλλά θα προσπαθήσουμε»

Κουρμπανάς: «Δύσκολα για πλέι οφ αλλά θα προσπαθήσουμε»

Συγνώμη από τον κόσμο του Παναιγιάλειου ζήτησε ο κόουτς των «μελανόλευκων» μετά την ήττα με 3-0 από τον Ηρακλή Ψαχνών

Μετά την ήττα με 3-0 από τα Ψαχνά στο Αίγιο, οι ελπίδες του Παναιγιάλειου για είσοδο στην τετράδα των πλέι οφ μειώθηκαν, αλλά σύμφωνα με τον Νίκο Κουρμπανά οι «μελανόλευκοι» θα κάνουν την προσπάθειά τους.

«Όταν χάνεις με 3-0 δεν μπορείς να λες πολλά πράγματα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Συγχαρητήρια καταρχήν στον αντίπαλο για τη νίκη. Εμείς θέλαμε πολύ το παιχνίδι, όμως δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το πάρουμε. Έχουμε κάνει μία πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ήρθε μία ήττα και είναι μία πάρα πολύ δύσκολη ημέρα για την ομάδα, αλλά όσο ζεις ελπίζεις. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα, στα οποία θα προσπαθήσουμε να μπει η ομάδα στα πλέι οφ. Δεν λέω ότι είναι εύκολο. Είναι δύσκολο και πρέπει να δουλέψουμε λίγο με τα παιδιά στο ψυχολογικό κομμάτι. Είναι φυσιολογικό να είναι στεναχωρημένα, είναι φυσιολογικό να είναι στεναχωρημένος ο κόσμος. Όλα αυτά είναι φυσιολογικά και ανθρώπινα. Δεν μπορείς να τα αποφύγεις, όπως δεν μπορείς να αποφύγεις στη μπάλα τίποτα» επεσήμανε αρχικά μετά τη λήξη του αγώνα.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πρέπει να δέχεσαι αυτό που σου συμβαίνει, να το βλέπεις ξεκάθαρα μπροστά σου για να μπορείς να συνεχίσεις. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, νομίζω το γκολ στο δεύτερο λεπτό μας έκανε ζημιά με τη λογική ότι βόλεψε τον αντίπαλο σε ότι αφορά το παιχνίδι του. Με την καλή αμυντική του τακτική δεν μπορέσαμε να βρούμε διαδρόμους και να διασπάσουμε μία πολυπρόσωπη άμυνα. Από κει και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι άνοιξε. Εμείς βγήκαμε μπροστά, ενώ στη φάση του δεύτερου ίσως θα μπορούσαμε να την αποφύγουμε με κάποιο φάουλ. Την αφήσαμε τη φάση να προχωρήσει με αποτέλεσμα να δεχτούμε το δεύτερο γκολ και εκεί πιστεύω ότι όλα τελείωσαν. Σίγουρα είναι μία δύσκολη μέρα για την ομάδα».

Επίσης, υπογράμμισε: «Από κει και πέρα σας είπα ότι είναι δύο παιχνίδια ακόμα. Από τη στιγμή που η ομάδα έχει ελπίδες θα πρέπει να παλέψει μέχρι το τέλος. Θα πέσουμε πάνω στην ομάδα, θα πέσουμε πάνω σε όλη τη διαδικασία για να μπορέσουμε να δούμε τι θα κάνουμε. Δεν λέω ότι τα πράγματα είναι εύκολα. Υπάρχει δυσκολία, αλλά θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ για το στόχο που έχουμε βάλει. Και πάλι συγχαρητήρια στην ομάδα των Ψαχνών. Το να πούμε τώρα συγγνώμη από τον κόσμο, αυτό το καταλαβαίνουμε ότι είναι φυσιολογικό και ο κόσμος έχει στεναχωρηθεί. Θα προσπαθήσουμε στ’ άλλα δύο παιχνίδια και θα δούμε τι θα γίνει. Να στηρίξουμε τα παιδιά, διότι έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια και θα κοιτάξουμε να το κάνουμε όλοι μαζί, έτσι ώστε να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved