Κοκότοβιτς: «Με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Ευρώπη»

Κοκότοβιτς: «Με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Ευρώπη»

Υψηλούς στόχους έχει για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς, που στη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή τόνισε ότι θέλει να τον δει στη Super League και την Ευρώπη.

Ο Σέρβος τεχνικός παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ, έστω και με μια εβδομάδα καθυστέρηση, και μίλησε για το ματς της Κυριακής με την Επισκοπή, τους στόχους και την ομάδα.

«Χαίρομαι που βρίσκομαι δεύτερη φορά στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν χρειάζονται λόγια. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ιστορική ομάδα με υψηλούς στόχους. Ο λόγος που ήρθα είναι να προσπαθήσω να βοηθήσω η ομάδα του χρόνου να παίζει στη Σούπερ Λίγκα και όχι μόνο να παίζει εκεί, αλλά να πάρει και μία θέση που θα της δώσει το δικαίωμα να παίζει και στην Ευρώπη», ανέφερε αρχικά.
 
Για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας: «Ευχάριστες για μένα οι πρώτες εντυπώσεις. Υπάρχει ποιότητα και η ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι έδειξε ότι θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. Έχω 17, 18 αξιόλογους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Υπάρχουν οι έμπειροι παίκτες και υπάρχουν και οι μικροί που είναι ταλέντα. Πρέπει να δουλέψουμε σε δυο πράγματα. Στη φυσική κατάσταση, γιατί χρειάζεται στα μπαράζ και το δεύτερο είναι το θέμα τακτικής γιατί είδα κάποια προηγούμενα παιχνίδια, ιδιαίτερα αυτό με τον Παναιγιάλειο και αν συγκρίνω το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε στον Φωστήρα, πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά. Παρόλο που το γήπεδο δεν ήταν τόσο καλό, η ομάδα προσπάθησε να παίξει μπάλα».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές στα πρόσωπα: «Αυτό είναι λογικό. Ολοι οι παίκτες για μένα είναι βασικοί. Είδατε και οι μεγάλες ομάδες, κάνουν το ίδιο. Ολοι οι παίκτες παίζουν ανάλογα με τον αντίπαλο. Στα παιχνίδια μπαράζ θα παίξουμε Κυριακή, Τετάρτη, Κυριακή κι αν δεν φρεσκάρουμε την ομάδα σίγουρα θα έχουμε πρόβλημα. Για μένα όλοι οι παίκτες είναι βασικοί και θα δείτε ότι στο τέλος όλοι θα παίζουν».

Για την απουσία του από το ελληνικό πρωτάθλημα κι αν έχει πληροφόρηση: «Παρόλο που ήμουν Κίνα, άνοιγα κομπιούτερ για να δω τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Ξέρω αρκετά για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Τι περιμένει από τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος πάντα ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας. Θέλω να τους παρακαλέσω να έρθουν στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν στο γήπεδο».

Για το αν πιστεύει ότι έχει κάτι αφήσει στη μέση: «Και από θέμα οργάνωσης και από συνθήκες τα πράγματα είναι καλύτερα από την πρώτη φορά που ήμουν εδώ. Τότε δεν είχαμε ούτε γήπεδο. Τώρα ο Ολυμπιακός είναι οργανωμένη ομάδα. Δεν μπορώ να συγκρίνω την ομάδα από τότε που ήμουν εδώ με το τώρα».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποια ομάδα για τα πλέι οφ: «Τα πλέι οφ είναι κάτι άλλο. Αυτές οι ομάδες που είδα μέχρι τώρα, είναι ο Ηρακλής, που έχει έμπειρους παίκτες που προσπαθούν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, έχω ακούσει για την Κέρκυρα ότι έχει καλό υλικό. Από τις υπόλοιπες ομάδες, είδα τον Παναιγιάλειο και πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι που χάθηκε εδώ δεν ήταν ο Παναιγιάλειος τόσο καλός, αλλά ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός. Ακόμα δεν ξέρουμε ποιες ομάδες θα είναι. Ξέρουμε σίγουρα ότι θα είναι η Κέρκυρα, πιστεύω και ο Ηρακλής, Χανιά όσο είδα, για τις υπόλοιπες δεν είμαστε σίγουροι».

Για την προετοιμασία για τα πλέι οφ: «Έχω τσεκάρει τη φυσική κατάσταση των παικτών και είναι λίγο πίσω. Θα γίνει μια μίνι προετοιμασία για τα πλέι οφ. Δεν είναι εύκολο έργο και εύκολη υπόθεση. Θέλει δουλειά, βοήθεια από τον κόσμο και πιστεύω ότι θα έχουμε στήριξη από τον κόσμο και από τη διοίκηση. Ολοι μαζί είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το μπόνους των βαθμών: «Αυτοί οι βαθμοί δεν σημαίνουν τίποτα. Αν η ομάδα δεν είναι σωστή, δεν παίζει μπάλα και δεν είναι έτοιμη, τότε σίγουρα έχει πρόβλημα».

ΠΗΓΗ: magnesiasports.gr

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα highlights του «ερυθρόλευκου» θριάμβου στο Conference League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα highlights του «ερυθρόλευκου» θριάμβου στο Conference League
Conference League: Η Φιορεντίνα πήρε προβάδισμα για την «OPAP Arena» με γκολ στο 91ο λεπτό
Conference League: Η Φιορεντίνα πήρε προβάδισμα για την «OPAP Arena» με γκολ στο 91ο λεπτό
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας, κορυφαίος πασέρ στα play offs - Συγκίνηση για τον Πάρη
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας, κορυφαίος πασέρ στα play offs - Συγκίνηση για τον Πάρη
Παναθηναϊκός AKTOR: Αφιέρωσε τη νίκη στον Πάρη ο Αταμάν - «Στο 5ο ματς το ΟΑΚΑ θα είναι φωτιά»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αφιέρωσε τη νίκη στον Πάρη ο Αταμάν - «Στο 5ο ματς το ΟΑΚΑ θα είναι φωτιά»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved