Πριόνας: «Ο Ηρακλής Ψαχνών είναι η ομάδα μου»

Πριόνας: «Ο Ηρακλής Ψαχνών είναι η ομάδα μου»

Ο Αντώνης Πριόνας ανοίγει την καρδιά του στο Onsports και μιλάει για την κόντρα της ομάδας που τον ανέδειξε, τον Ηρακλή Ψαχνών, με την ομάδα που προπονεί πλέον ο ίδιος, τον Αστέρα Μαγούλας.

Ο Αντώνης Πριόνας θα είναι το πρόσωπο του σημερινού αγώνα του Αστέρα Μαγούλας με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο Έλληνας τεχνικός έχει συνδέσει το όνομα του με τις τελευταίες επιτυχίες της ομάδας της Εύβοιας ενώ ευτύχησε να πανηγυρίσει δυο συνεχόμενες ανόδους μέχρι τη Football League. Τώρα βρίσκεται στον πάγκο του Αστέρα και σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά στην καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο, με την ομάδα της καρδιάς του.

Ο Αντώνης Πριόνας μίλησε αποκλειστικά στο Onsports και αποκαλύπτει:

«Έχω παίξει ποδόσφαιρο σε αυτή την ομάδα. Ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα στα Ψαχνά, το 1994. Έζησα μεγάλες στιγμές της ομάδας με αποκορύφωμα την άνοδο της στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι η ομάδα μου και δεν το αρνήθηκα ποτέ...».

-Έχετε αντιμετωπίσει στο παρελθόν τον Ηρακλή Ψαχνών;

«Μόνο σε τοπικό επίπεδο και όταν ήμουν προπονητής σε ομάδες της κατηγορίας. Η προϊστορία μου πάντως είναι μοιρασμένη ως αντίπαλος του Ηρακλή... Θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθώ αντιμέτωπος με τον Ηρακλή Ψαχνών σε επαγγελματικό επίπεδο. Και δεν το κρύβω πως θα είναι μεγάλη στιγμή».

-Πως βλέπουν οι συμπατριώτες σας τη σημερινή μάχη;

«Είναι αντικείμενο συζήτησης για όλους εδώ στα Ψαχνά. Όπου πηγαίνω μιλάμε μόνο για το αυτό ματς. Το περιμένουμε όλοι πως και πως, ο καθένας για τους λόγους του».

-Τα συναισθήματα σας;

«Πολύ έντονα. Σίγουρα θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Θα είμαι αντίπαλος του Ηρακλή μόνο για 90 λεπτά. Μετά δεν θα θυμάται κανείς τίποτα μετά. Τα Ψαχνά έχουν το προβάδισμα. Η ομάδα αυτή έχει τα φόντα για να μπει στην τετράδα και να διεκδικήσει εισιτήριο για τη Super League. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε την προσπάθεια μας και έχουμε αποδείξει πως δύσκολα παραδινόμαστε».

-Πως θα κρίνατε τη πορεία του Αστέρα Μαγούλας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα;

«Βάση των δυσκολιών που αντιμετωπίζαμε πιστεύω πως θα πρέπει να αισθανόμαστε μόνο ικανοποιημένοι. Έχουμε πρόβλημα καθώς δεν κάνουμε τις προπονήσεις που θα θέλαμε. Ενημερωθήκαμε όμως πως έφτασε τελικά ο χλοοτάπητας και σε 20 μέρες θα τοποθετηθεί στο γήπεδο μας για να κάνουμε απερίσπαστοι τις προετοιμασίες μας».

-Ποιος έχει την ευθύνη για αυτή την κατάσταση;

«Το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει η διοίκηση έλεγε πως το γήπεδο μας θα ήταν έτοιμο τέλη καλοκαιριού. Το θέμα όμως είχε να κάνει με τον Δήμο. Πιστεύω όμως πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Κουραστήκαμε πολύ με αυτή την κατάσταση».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved