Γκράθια: «Άδικη η διάλυση του Ολυμπιακού Βόλου»

Γκράθια: «Άδικη η διάλυση του Ολυμπιακού Βόλου»

Δηλώσεις στο επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, RED NEWS, έκανε ο Χάβι Γκράθια, μιλώντας για την άδικη διάλυση της ομάδας πριν δύο χρόνια.

Το καλοκαίρι του 2011 ο Ισπανός τεχνικός εργαζόταν στους «ερυθρόλευκους» και βίωσε από πρώτο χέρι την αδικία της τιμωρίας του συλλόγου. «Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι είχε συμβεί εκείνο το καλοκαίρι. Δουλεύαμε πολύ με την ομάδα και στόχος της διοίκησης αλλά και δικός μου ήταν αν δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα παρουσιαζόταν ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα και παράλληλα θα είχε μια αξιοπρεπή πορεία στα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Θυμάμαι ότι στην Ευρώπη ξεκινήσαμε ιδανικά, έχοντας δύο προκρίσεις. Ωστόσο όλα τελείωσαν ξαφνικά. Η απόφαση να διαλυθεί εκείνη η ομάδα ήταν εντελώς άδικη», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Για πιθανή επιστροφή του στον Βόλο αν υπάρξει νέα πρόταση σημείωσε: «Για την ώρα είμαι τυχερός που έχω αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Οσασούνα που υποστήριζα από τα παιδικά μου χρόνια. Ελπίζω στο μέλλον να υπάρχει δυνατότητα επιστροφής μου στον όμορφο Βόλο για να αναλάβω και πάλι την ομάδα. Δε θα σταματήσω να επαναλαμβάνω ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα είναι για πάντα στην καρδιά μου».



Παναθηναϊκός - Βικτόρια Πλζεν: Οι 3 + 5 παίκτες που δεν υπολογίζει ο Μπενίτεθ στο πλάνο του
Παναθηναϊκός - Βικτόρια Πλζεν: Οι 3 + 5 παίκτες που δεν υπολογίζει ο Μπενίτεθ στο πλάνο του
ΠΑΟΚ: Στην Ελλάδα ο Άλεν, ακολουθεί ο Μπέβερλι - Τα σενάρια για τον ψηλό
ΠΑΟΚ: Στην Ελλάδα ο Άλεν, ακολουθεί ο Μπέβερλι - Τα σενάρια για τον ψηλό
Πού θα δείτε Παναθηναϊκός-Βικτόρια Πλζεν, Αρμάνι-Παναθηναϊκός, Λουντογκόρετς-ΠΑΟΚ και Σαμσουνσπόρ-ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πανδαισία με Europa, Conference League και EuroLeague - Πού θα δείτε τα ματς
«Αλώστε την Ευρώπη»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Αλώστε την Ευρώπη»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved