Μία αγαστή συνεργασία

Μία αγαστή συνεργασία

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Παναχαϊκή έχει πάρει αρκετά… δώρα από τον Αία Σαλαμίνας, με τελευταία αυτά των Κοκλιώτη και Δελαπόρτα.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αγωνίζεται στην Football League 2 ο Αίας Σαλαμίνας και όπως δείχνει φέτος θα ανανεώσει την παρουσία του και για τη νέα σεζόν, καθώς με τις εμφανίσεις του έχει δείξει ότι αξίζει μία θέση στην κατηγορία.

Οι… εκτός αποστολής

Βέβαια αρκετές φορές έχουν συζητηθεί κάποιες κινήσεις της ΠΑΕ αρνητικά. Αρχικά ο προπονητής τα τελευταία δύο χρόνια του Αίαντα, Ηλίας Φυντάνης, αδερφός του προέδρου των Νησιωτών, άφησε το νησί για την Παναχαϊκή. Με τους Αχαιούς πηγαίνει αρκετά καλά και είναι στις θέσεις της ανόδου.
Ωστόσο η μεταξύ τους αναμέτρηση έδωσε την αφορμή για πολλά σχόλια. Αυτό γιατί η ομάδα της Σαλαμίνας ταξίδεψε στην Πάτρα, χωρίς αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είχαν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Το τελικό 2-0 ήρθε απολύτως φυσιολογικά για τους Πατρινούς.

Τα μεταγραφικά χτυπήματα

Το τελευταίο «χτύπημα» για τους φίλους του Αίαντα Σαλαμίνας, ήρθε χθες. Δύο από τους βασικότερους και καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Σαλαμίνας, ο Ζώης Κοκλιώτης και Γιώργος Δελαπόρτας θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Παναχαϊκή. Ο πρώτος είναι από τους παλαιότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ο ηγέτης στον χώρο του κέντρου. Όσο αφορά τον Δελαπόρτα την περυσινή σεζόν ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και αυτός που ουσιαστικά «χάρισε» την παραμονή στον σύλλογο. Η φετινή του χρονιά δεν ήταν τόσο παραγωγική όσο πέρυσι, ωστόσο η συμβολή του στα θετικά αποτελέσματα ήταν σημαντική.
Ξέχωρα από τις συγκεκριμένες δύο μεταγραφές φήμες αναπτύχθηκαν και για τους Θέο και Καραχάλιο, οι οποίοι βρισκόντουσαν στα ρεπορτάζ της Πατρινής ομάδας. Ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας διέψευσε τα συγκεκριμένα σενάρια.
Το αντίθετο δρομολόγιο, αναμένεται να κάνει ο Νίκος Κουσκουνάς. Ο νεαρός επιθετικός της Παναχαϊκής είναι πολύ πιθανό να δοθεί δανεικός στους Σαλαμινιώτες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τάσεις φυγής από Καραχάλιο

Τέλος ο Αλέξανδρος Καραχάλιος, πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, πιέζει την διοίκηση του συλλόγου για να μείνει ελεύθερος, καθώς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Football League. Κάτι τέτοιο όμως είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, όπως έκανε σαφές η διοίκηση, καθώς για την παραχώρηση του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, αξιώνει ένα σεβαστό ποσό.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved