Απόλλων Σμύρνης: Η «πρώτη» της επιστροφής (photos)

Απόλλων Σμύρνης: Η «πρώτη» της επιστροφής (photos)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (01/07) η πρώτη προπόνηση του Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει της συμμετοχής του στη Super League για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια.

Το «παρών» έδωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Σταμάτης Βελλής, αλλά και όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Απόλλωνα. Οι Βέρτζος, Κανακούδης, Πετρόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Γκουέλα, Μίνγκας, Αλβάρεζ, Κόρμπος και Μπλάζεκ ήταν κανονικά παρόντες στην «πρώτη» της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και τέθηκαν υπό τις οδηγίες του Αλέκου Βοσνιάδη.

Στο περιθώριο της προπόνησης έγιναν και δηλώσεις από τους ποδοσφαιριστές, τα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού τιμ του Απόλλωνα, για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και τα όνειρα που έχουν άπαντες στη Ριζούπολη για την παρουσία της ομάδας στη Super League της νέας σεζόν. Επίσης, στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» έδωσαν το «παρών» κι αρκετοί οπαδοί της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» που υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό το ξεκίνημα της ομάδας για τη νέα χρονιά...

«Μεγάλη στιγμή η σημερινή για τον Απόλλωνα, για την αρχαιότερη ποδοσφαιρική ομάδα. Στόχος μας είναι να παραμείνει η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία. Από τη στιγμή που λείπουμε 13 χρόνια, θα ήταν ανόητο να κοιτάμε για πιο ψηλά. Δεν κοιτάμε πιο ψηλά, έχουμε μάθει να κάνουμε μικρά και σταθερά βήματα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Βελλής και πρόσθεσε:

«Στόχος μας είναι μια αξιοπρεπής πορεία. Ποτέ δεν ζητήσαμε τη βοήθεια της Πολιτείας, ποτέ δεν ζητήσαμε τη βοήθεια των νόμων, ποτέ δεν αλλάξαμε ΑΦΜ, όπως έκαναν άλλες ομάδες, για να μπούμε από την πίσω πόρτα. Αυτό μας κάνει περήφανους, ο τρόπος δηλαδή που ανεβήκαμε, αυτό μας κάνει πιο περήφανους ακόμα και από την επιστροφή μας στη Σούπερ Λίγκα. Ό,τι πετύχαμε το πετύχαμε με τις δικές μας δυνάμεις και τον κόσμο μας, χωρίς καμία βοήθεια. Ένα ακόμα στοίχημα για μας -και μάλιστα μεγάλο- θα είναι να φέρουμε πίσω τον κόσμο μας, καθώς σε αυτά τα 13 χρόνια, φτάνοντας η ομάδα στη Δ' Εθνική και ένα βήμα πριν από τα τοπικά, έχασε ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου»,

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα, είπε ακόμα ότι: «Αν ήταν καλές οι μεταγραφές ή όχι, θα κριθεί στο γήπεδο. Έχουμε μέχρι στιγμής περίπου 24 παιδιά, μας λείπουν δυο-τρεις μεταγραφές σε θέσεις-κλειδιά. Υπερβολές δεν θα κάνω. Θεωρώ ότι έχουμε ένα αρκετά πλήρες ρόστερ, θέλουμε να παίξουμε καλή μπάλα και ο κόσμος θα έρθει αν δει ότι παίζουμε καλή μπάλα. Τα εισιτήρια διαρκείας μας είναι προς τα φθηνά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα της Σούπερ Λίγκας. Από εκεί και πέρα, αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι ο Απόλλων δεν θα χρωστά ούτε ευρώ στο τέλος της χρονιάς. Κι αυτό γιατί στην Ελλάδα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν είναι τελικά τόσο επαγγελματικό».

Ο προπονητής της ομάδας, Αλέκος Βοσνιάδης, σχολίασε: «Έπειτα από 13 χρόνια, ο Απόλλων είναι πάλι στη μεγάλη κατηγορία. Ασφαλώς τα πράγματα τώρα είναι πιο δύσκολα, θα φανεί στο γήπεδο αν οι κινήσεις μας ήταν σωστές. Αισιοδοξούμε, όμως, ότι η ομοιογένεια θα έρθει γρήγορα, καθώς έχουν έρθει αρκετά νέα παιδιά. Είμαστε ένα καινούργιο σύνολο, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Από εκεί και πέρα, με μεγάλη προσοχή θα κινηθούμε για να καλύψουμε τα όποια κενά υπάρχουν στις επόμενες μεταγραφικές μας κινήσεις».

Δηλώσεις έκανε κι ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε: «Ήρθα γιατί ήθελα να έχω καθαρό μυαλό έπειτα από μια δύσκολη χρονιά σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Θέλω να κάνω μια καινούργια αρχή στην καριέρα μου. Με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή στον Απόλλωνα. Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, είναι περίεργο, το είδαμε και πέρσι. Φέτος θα έχει και δύο επιπλέον ομάδες. Πιστεύω, ωστόσο, ότι θα πάμε καλά. Σε πρώτη φάση να σωθούμε γρήγορα και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει. Σε ατομικό επίπεδο, ασφαλώς και με ενδιαφέρει η διάκριση και να καταφέρω να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ».

Ενώ ο Λεάντρο Αλβάρεζ ανέφερε: «Όλες οι ομάδες ξεκινούν το πρωτάθλημα από το μηδέν. Δεν έχει σημασία πού αγωνιζόσουν πέρσι. Άκουσα τα καλύτερα για τον Απόλλωνα, έχει ένα σοβαρό σχέδιο ως ομάδα. Εύχομαι να τα πάμε καλά. Μακάρι να έχουμε κάθε μέρα τον κόσμο κοντά μας, όπως σήμερα».

Τέλος, ο Πέτρος Κανακούδης συμπλήρωσε: «Ο πρώτος μας στόχος είναι να αποκτήσουμε ομοιογένεια, γιατί η ομάδα έχει πολλά νέα πρόσωπα. Πιστεύω ότι μέσα από τις προπονήσεις θα γνωριστούμε καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα αξιόμαχο σύνολο».



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved