Κουτσοσπύρος: «Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Κουτσοσπύρος: «Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Σε… πελάγη ευτυχίας… πλέει ο Χρήστος Κουτσοσπύρος μετά την εξασφάλιση της ανόδου στην Super League με τον Παναιτωλικό.

Ο Αγρινιώτες επιθετικός, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο τέρμα των «καναρινιών» στον… τελικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» για τη φετινή σεζόν και την άνοδο.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος φορ μίλησε για:

Την άνοδο με την ομάδα της γενέτειράς του: «Ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά στον Παναιτωλικό και είμαι διπλά χαρούμενος γιατί οι κόποι μιας χρονιάς δύσκολης ύστερα από έναν Γολγοθά κατέληξαν στην άνοδο της ομάδας. Τελικά καταφέραμε να οδηγήσουμε τον Παναιτωλικό στην Super League και από χθες πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας».

Τον τρόπο που έπαιξε ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου: «Ο προπονητής μας μάς είπε να μην κλειστούμε στα καρέ μας επειδή μας έκανε και η ισοπαλία. Να παίξουμε ποδόσφαιρο, αυτό που ξέρουμε δηλαδή. Ακόμα και η αλλαγή η δική μου έδειξε πως πήγαμε στον Βόλο να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Θέλαμε να παίξουμε στην κόντρα με τον Καμαρά και μέχρι ενός σημείου το καταφέραμε. Μόλις πέρασα στον αγωνιστικό χώρο έπρεπε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας και μετά ήρθε το γκολ πετυχαίνοντας μια μεγάλη νίκη».

Το αν άξιζε ο Παναιτωλικός την άνοδο: «Εγώ θα το πω και ας φαίνεται λίγο περίεργο. Θεωρώ πως ο Παναιτωλικός έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο από όσες ομάδες πήραν την άνοδο. Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι είχαμε ένα σερί 23-24 ματς χωρίς ήττα».

Το αν το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν το πιο όμορφο της καριέρας του: «Είναι μακράν το καλύτερο και πιο ωραίο γκολ της καριέρας μου μακράν».

Το αν πιστεύει πως μπορεί να μείνει η ομάδα στην Super League: «Πιστεύω γενικά πως από τα λάθη μας γινόμαστε σοφότεροι. Ο Παναιτωλικός έχει όλα τα φόντα να μείνει στην Super League για την επόμενα δεκαετία. Και τον κόσμο έχει, και το προπονητικό κέντρο, και τον πρόεδρο. Το έχει πολύ ανάγκη ο κόσμος του Αγρινίου να βλέπει ποδόσφαιρο».

Τα σχέδιά του για την επόμενη… μέρα: «Η επόμενη ημέρα για μένα έχει ξεκούραση. Σίγουρα γίνεται ο σχεδιασμός από τον προπονητή και τον πρόεδρο και εννοείται πως θέλω να μείνω στην ομάδα. Αν μου πουν κάτι τέτοιο θα είμαι πολύ χαρούμενος. Άλλωστε όπως έχω πει σε ένα πολύ κοντινό μου άνθρωπο, το 50% των ονείρων μου εκπληρώθηκε χθες που ανεβήκαμε στην Super League και το άλλο 50% θα εκπληρωθεί αν παίξω με τον Παναιτωλικό στην μεγάλη κατηγορία».

Τον Μπακάκη: «Ο Μπακάκης είναι ταπεινός και δουλεύει πολύ στην προπόνηση. Πιστεύω πως έτσι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα και του το εύχομαι ολόψυχα. Πλέον οι νέοι ποδοσφαιριστές έχουν μια διαφορετική νοοτροπία γιατί γνωρίζουν πως τους βλέπουν από το εξωτερικό και έτσι δουλεύουν περισσότερο».



Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved