Τσοκτουρίδης: «Θα αλλάξει χέρια η Καβάλα»

Τσοκτουρίδης: «Θα αλλάξει χέρια η Καβάλα»

Το ενδιαφέρον επενδυτών για την αγορά της Καβάλας επιβεβαίωσε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος, Γιώργος Τσοκτουρίδης.

Με δηλώσεις του στο kavalagoal.gr ο ισχυρός άνδρας των «Αργοναυτών» επισήμανε πως εξελίξεις θα σημειωθούν άμεσα, ενώ ξεκαθάρισε ότι η Καβάλα δε θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στην έγκριση της αδειοδότησης, μιας και ο φάκελος που κατατέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) ήταν πλήρης.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Τσοκτουρίδη:

-Κύριε Τσοκτουρίδη τι γίνεται με τον φάκελο που όφειλε η ΠΑΕ Καβάλα να καταθέσει στην ΕΕΑ και αν αυτός κατατέθηκε;

«Υπάρχει η αίτηση και παράλληλα θα ήθελα να σας πω ότι κατατέθηκε ο φάκελος της ΠΑΕ, στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και περιελάμβανε όσα στοιχεία και όσα έγγραφα χρειάζονταν. Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι η ΠΑΕ Καβάλα είναι αισιόδοξη πως δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για την έγκριση του φακέλου, για την αδειοδότηση της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Football League. Βεβαίως και είμαστε αισιόδοξοι για την αδειοδότηση και είμαστε σίγουροι ότι ως ΠΑΕ δε θα αντιμετωπίσουμε το παραμικρό πρόβλημα αφού δεν υπάρχει το παραμικρό, ελάχιστο κενό στα έγγραφα τα οποία οφείλαμε να στείλουμε στην αρμόδια Επιτροπή».

-Κύριε Τσοκτουρίδη τον τελευταίο καιρό, ή μάλλον καλύτερα εδώ και καιρό ακούγονται και γράφονται πολλά περί αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ, περί αφίξεων νέων επενδυτών ακόμη και διαχειριστών. Θα θέλαμε να μας πείτε η πραγματική αλήθεια που βρίσκεται.

«Αυτή την περίοδο θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι βρισκόμαστε σε κίνηση, πιστεύω πως κάτι καλό θα βγει και κυρίως κοιτάμε όλα τα ενδεχόμενα. Θέλω επίσης να σας διαβεβαιώσω ότι υπάρχει συγκεκριμένο ενδιαφέρον από επενδυτές-αγοραστές και θέλω να σας δηλώσω, ότι είμαι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά για το συμφέρον της ομάδας».

-Με τον Γιώργο Τσοκτουρίδη εντός του νέου Διοικητικού σχήματος αλλά και εντός της μετοχικής σύνθεσης της ΠΑΕ Καβάλα;

«Θέλω να σας πω ότι ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να μετάσχω είτε για τη μία είτε και για την άλλη πλευρά που αναφέρατε στις όποιες εξελίξεις τρέξουν και μάλιστα άμεσα. Το ενδεχόμενο παραμένει ανοιχτό και αυτό θα εξαρτηθεί από κάποια πράγματα. Συζητάμε όλα τα ενδεχόμενα και πολύ σύντομα θα καταλήξουμε».

-Στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε κ. Τσοκτουρίδη τι γίνεται με το οικονομικό θέμα της ΠΑΕ Καβάλα;

«Ελπίζω πως από τη στιγμή που θα προχωρήσουν οι συζητήσεις και το ενδιαφέρον των αγοραστών-επενδυτών μεταφραστεί στην ουσία, τότε θα λυθούν όλα τα προβλήματα και κυρίως θα τακτοποιηθεί και το οικονομικό ζήτημα».

-Εννοείτε δηλαδή και σε ότι έχει να κάνει με τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών και του προσωπικού της ΠΑΕ Καβάλα;

«Σαφέστατα θα υπάρξουν πληρωμές».

-Κύριε Τσοκτουρίδη υπάρχουν κάποιοι παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ του Α.Ο.Κ. και με τους οποίους συζητήσατε να ανανεωθεί το συμβόλαιό τους με την ΠΑΕ Καβάλα;

«Βεβαίως κάποιες συζητήσεις έγιναν με παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο υπάρχον, έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. αλλά η άποψή μου είναι και αυτές μάλιστα είναι οι οδηγίες μου προς το τεχνικό επιτελείο, ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη να προχωρήσουν κάποιες συζητήσεις διότι, εφόσον αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Καβάλα, ο νέος ιδιοκτήτης της θα είναι αυτός ο οποίος θα προχωρήσει στις επιλογές των ποδοσφαιριστών που ο ίδιος θα κρίνει».

-Κι αν δεν αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Καβάλα κ. Τσοκτουρίδη τότε τι γίνεται;

«Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved