Χλωρός: «Θέλω να μείνω»

Χλωρός: «Θέλω να μείνω»

Ο Γιάννης Χλωρός με δηλώσεις του σε τοπική ιστοσελίδα υποστήριξε ότι θα ήθελε να παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο στην Καβάλα, αν αλλάξουν τα πράγματα σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο στην ΠΑΕ.

Οι προθέσεις του Γιώργου Τσοκτουρίδη θα είναι σημαντικές τόσο για το μέλλον της Καβάλας, όσο και για αυτό του Γιάννη Χλωρού. Ο έμπειρος φορ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Kavalagoal.gr, υποστήριξε ότι αν βελτιωθεί η κατάσταση στους «αργοναύτες» θα ήθελε να μείνει για έναν ακόμα χρόνο στην ομάδα και να ολοκληρώσει εκεί την καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

-Το σχόλιό σου για τη φετινή χρονιά του Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Football League.

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας. Η ομάδα ξεκίνησε με πάρα πολλές φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα της Football League και σίγουρα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που ακούστηκαν στην αρχή της περιόδου και ήρθαν στον Α.Ο.Κ., ενθουσίασαν το φίλαθλο κόσμο. Με το υλικό μάλιστα που υπήρχε, στόχος όλων μας ήταν να μπει στα play off για να διεκδικήσει την άνοδό της στη Superleague. Δυστυχώς όμως στην εξέλιξη του πρωταθλήματος τα προβλήματα ήταν πάρα πολλά με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να πετύχουμε στο στόχο μας. Μάλιστα θεωρώ σημαντικό το ότι η ομάδα προσπάθησε να κλείσει τις υποχρεώσεις της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κυρίως, να τις ολοκληρώσει με ήθος και αξιοπρέπεια, κάτι το οποίο και έγινε πιστεύω».

-Αλλιώς τα περίμενες και αλλιώς εξελίχθηκε για σένα η χρονιά;

«Ναι, ακριβώς έτσι είναι. Εγώ είχα ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα του Πανθρακικού αλλά μετά από συνομιλία την οποία είχα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Κώστα Τσαλίκη με έπεισε στο να έρθω στην Καβάλα για να βοηθήσω στην προσπάθεια που ξεκινούσε πέρσι το καλοκαίρι, γιατί στόχος της ομάδας ήταν το κάτι παραπάνω. Δυστυχώς όμως όπως σας είπα και πριν τα προβλήματα δε μας άφησαν για να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους εξ αρχής είχαμε θέσει».

-Θεωρείς ότι υπήρχε διάθεση σε αγωνιστικό επίπεδο από τους ποδοσφαιριστές αλλά και από εκείνους οι οποίοι ήταν μέσα στα αποδυτήρια της ΠΑΕ Καβάλα;

«Πιστεύω ότι αυτό ήταν οφθαλμοφανές και κυρίως θεωρώ ότι ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας το κατάλαβε. Είναι γνωστό ότι η προετοιμασία μας ήταν ελλιπής αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές έδιναν το κάτι παραπάνω και πιστεύω ακράδαντα ότι μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι δώσαμε το κάτι περισσότερο. Ο καθένας δηλαδή έδωσε το επιπλέον που μπορούσε για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον πλέον αξιοπρεπέστατο τρόπο».

-Έναν τίτλο για τη φετινή πορεία του Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Football League;

«Σκαλοπάτι για του χρόνου. Αυτό τον τίτλο θα έβαζα, με βάση την όλη εξέλιξη στο πρωτάθλημα και την πορεία του Α.Ο.Κ.».

-Φέτος είδαμε και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονταν από την ομάδα νέων. Θεωρείς ότι πήραν κάποια εφόδια εν όψει του νέου πρωταθλήματος;

«Παρ’ όλα τα προβλήματα τα οποία προέκυψαν εκείνο το οποίο πιστεύω ακράδαντα, είναι το ότι, το μόνο θετικό ήταν ότι χρησιμοποιήθηκαν πολλά νεαρά παιδιά και μάλιστα κάποια από αυτά «άρπαξαν από τα μαλλιά την ευκαιρία». Έκαναν αρκετά παιχνίδια έτσι ώστε τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο να είναι πιο έτοιμοι και να ροσφέρουν περισσότερα στον Α.Ο.Κ.».

-Τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είδαμε έναν Χλωρό πολύ διαφορετικό και κυρίως πολύ ανανεωμένο. Που οφείλεται αυτό;

«Σε κάθε αγώνα, τόσα χρόνια εγώ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Στα τελευταία μάλιστα παιχνίδια του πρωταθλήματος λόγω του ότι εκ των πραγμάτων έπρεπε να αγωνιστούν πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές και μείναμε 3-4 μεγάλοι στο ρόστερ έπρεπε εμείς να δείξουμε μεγαλύτερο πάθος από το κανονικό, ώστε να τραβήξουμε και τα νεαρά παιδιά στο να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Έτσι λογικό ήταν και εμένα αυτό να με παρασύρει και να δώσω κάτι παραπάνω από αυτό που θα μπορούσα να δώσω».

-Τι σκέφτεσαι να κάνεις τη νέα περίοδο;

«Εκείνο το οποίο θέλω να σας πω με βεβαιότητα είναι το ότι ακόμη δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Είναι γνωστό από την κουβέντα την οποία κάναμε με τη Διοίκηση και τον Πρόεδρο Γιώργο Τσοκτουρίδη ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 20 Ιουνίου. Μέχρι τότε πιστεύω ότι θα δρομολογηθούν κάποια πράγματα και το σίγουρο είναι ότι πριν κάνω οτιδήποτε πρώτα απ’ όλα θα μιλήσω με την Καβάλα. Να δω ποιοι θα είναι οι στόχοι της και τι οι ιθύνοντες έχουν κατά νου να πράξουν. Από εκει και πέρα, βλέποντας και κάνοντας».

-Υπάρχει στο μυαλό σου η σκέψη του να μείνεις ένα χρόνο ακόμα στον Α.Ο.Κ.;

«Εγώ θα ήθελα να σας πω ότι ήδη έχω μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα, Κώστα Τσαλίκη και του είπα πως αν αλλάξουν κάποια πράγματα και βελτιωθούν πρόθεσή μου είναι να παραμείνω έναν ακόμα χρόνο στον Α.Ο.Κ. και να κλείσω εδώ την καριέρα μου».

-Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της Καβάλας;

«Κατ’ αρχήν μου δίνεται η ευκαιρία μέσα από το διάλογό μας να ευχαριστήσω τον κόσμο της Καβάλας γιατί βρέθηκε στο πλευρό μας. Κατάλαβε τις δυσκολίες που περάσαμε φέτος και θέλω να τον καλέσω να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον Α.Ο.Κ.. Προκειμένου να δει μία καλύτερη Καβάλα και την ομάδα να επιστρέφει στη Super League».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved