Καλαμάτα: Δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Καλαμάτα: Δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Δίωξη για τα επεισόδια πριν τον αγώνα της Καλαμάτας με τον Παναιγιάλειο άσκησε κατά των γηπεδούχων ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας την Παρασκευή 29/3.

Η «Μαύρη Θύελλα» κατηγορείται για μεμονωμένα επεισόδια και κινδυνεύει με πρόστιμο από 5.000 εύρω έως 30.000 ευρώ, όπως προβλέπει ο κανονισμός της ΕΠΟ. Πριν το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, έγιναν επεισόδια με τους οπαδούς του Παναιγιαλείου που επρόκειτο να μπουν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα ένας οπαδός από το Αίγιο να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά η δίωξη:   

«Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς προχώρησε στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του ΤΑΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ διότι την 24 Μαρτίου 2013 στην Καλαμάτα, όπου διεξήχθη την 15.00 ώρα στο Δημοτικό γήπεδο Καλαμάτας ο ποδοσφαιρικός αγώνας για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2 μεταξύ των ομάδων ‘‘ΤΑΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ’’ - ‘‘ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ’’, την 14.45 ώρα, κατά την άφιξη οργανωμένων φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας (ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ), με δύο (2) λεωφορεία, μερίδα οργανωμένων φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας (ΤΑΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ), που βρισκόταν εντός του γηπέδου, επιτέθηκε σε βάρος τόσο αυτών όσο και σε βάρος ιδιωτικών υπαλλήλων ασφαλείας, που βρίσκονταν στην κεντρική θύρα για έλεγχο εισιτηρίων, με ύβρεις και ρίψη λίθων και φιαλών νερού, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο πρόσωπο ο Σπυρόπουλος Παναγιώτης, φίλαθλος της φιλοξενούμενης ομάδας (ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ), ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, από το οποίο, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε. Οι ανωτέρω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 14 και 15 παρ. 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ της 1/06/2012, που εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση της παρ. 12 του άρθρου 29 του Ν 3479/2006».O πράσινος κομήτης πλησιάζει τη Γη αύριο - Έχει να έρθει τόσο κοντά από την εποχή των Νεάντερταλ
O πράσινος κομήτης πλησιάζει τη Γη αύριο - Έχει να έρθει τόσο κοντά από την εποχή των Νεάντερταλ
Βόλος: Παρελθόν και ο Ματίγια
Βόλος: Παρελθόν και ο Ματίγια
Δάνεια: Την Τετάρτη (1/2) η έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας για ευάλωτους δανειολήπτες
Δάνεια: Την Τετάρτη (1/2) η έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας για ευάλωτους δανειολήπτες
Γερμανία: Η Μπάγερν ανακοίνωσε τον Ζοάο Κανσέλο
Γερμανία: Η Μπάγερν ανακοίνωσε τον Ζοάο Κανσέλο