Πανσερραϊκός: Κοινό κάλεσμα παλαιμάχων κι οργανωμένων

Πανσερραϊκός: Κοινό κάλεσμα παλαιμάχων κι οργανωμένων

Οι παλαίμαχοι άσοι των «λιονταριών» μαζί με εκπροσώπους των οργανωμένων συναντήθηκαν και με τη στήριξη του Δήμου Σερρών ζήτησαν από τον κόσμο της ομάδας σταθεί στο πλευρό της για να την βοηθήσει να πετύχει το στόχο της.

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Πανσερραίκού, Σπύρος Σταυλάς, δήλωσε: «Δίνουμε τις καλύτερες ευχές μας στον κ. Θεοδωρίδη για πλήρη αποκατάσταση της υγείας του. Μας πονάει όλους αυτό και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Ο σκοπός αυτής της συγκέντρωσης είναι να κινητοποιήσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τους Σερραίους φιλάθλους να ξαναρθούν στο γήπεδο και να θυμίσει πάλι τις παλιές καλές μέρες. Η ομάδα περνάει πολύ κρίσιμες στιγμές και είναι σε κρίση αλλά δεν είναι ώρα να καταλογίσουμε ευθύνες, είναι η ώρα της συσπείρωσης να βοηθήσουμε τον Πανσερραϊκό. Απευθύνομαι και στους ποδοσφαιριστές που συμφέρον τους είναι να προστατέψουν πρώτα τον εαυτό τους και μετά την ομάδα. Ο Πανσερραϊκός είναι ένα καλό μαγαζί και αν πάει καλά θα πάνε καλά και αυτοί. Γνωρίζουμε τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι παίκτες. Σημαντικός παράγοντας είναι οι φίλαθλοι. Ξέρουμε την απογοήτευσή τους αλλά η ομάδα βρίσκεται σε ικανοποιητικό βαθμολογικό επίπεδο παρά τα προβλήματά της. Επομένως, ας ευαισθητοποιηθούν περισσότερο και για να γεμίσουν την κερκίδα γιατί η αγάπη φαίνεται στις δύσκολες στιγμές. Δεν αρκεί μόνο οι οργανωμένοι και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό, να έρχονται στα εντός και εκτός έδρας, πρέπει και ο απλός αγνός φίλαθλος να έρθει στο γήπεδο. Τώρα ομόνοια και αγάπη για να ξεπεράσουμε την κρίση».

Παρόντες ήταν κι άλλοι παλαίμαχοι της ομάδας, όπως ο Γιώργος Τσιφούτης κι ο Θόδωρος Φραγκόπουλος, που είπε: «Έπαιξα στον Πανσερραϊκό την περίοδο 1964 έως 1970 και ήμουν ο πρώτος αρχηγός της ομάδας. Ο Πανσερραϊκός είναι ένα ακέφαλο καράβι. Χρειάζεται την στήριξη όλων των Σερραίων φιλάθλων και της περιφέρειας. Βιώνει μια πολύ κρίσιμη κατάσταση. Ο Πανσερραϊκός χρειάζεται ενίσχυση υλική και ηθική».

Ενώ με τη σειρά του ο Βασίλης Καλαϊτζίδης, σχολίασε: «Νιώθω ευχαριστημένος που περικλείομαι από την ιστορία του Πανσερραϊκού. Το κάλεσμα γίνεται σε όλους τους φιλάθλους των Σερρών. Με μαζικότητα και συμμετοχή ξεπερνάμε τα πάντα. Ο Πανσερραϊκός ανήκει σε όλους τους Σερραίους. Η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα είναι πολύ καλή αν αναλογιστεί κανείς τις δυσκολίες που βιώνει ο σύλλογος».

Τον σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του Πανσερραϊκού «Che Guevara Club, εκπροσώπησε ο Γιάννης Καδής που είπε: «Είναι τιμητικό να κάθεσαι ανάμεσα στους παλαίμαχους του Πανσερραϊκού. Είμαι ευχαριστημένος για την πρωτοβουλία που πήραν. Η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη καμπή κυρίως διοικητικά. Σαν Club τα μέλη μας βρίσκονται έξω και κάνουν την διάθεση των εισιτηρίων για το αυριανό παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Θα υπάρχει και ειδικό σταντ στην Πλατεία Ελευθερίας. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα αυτό και θα έρθει στο γήπεδο. Δεν αφήνουμε την ομάδα στα δύσκολα. Στηρίζουμε την ομάδα της πόλης μας και της καρδιάς μας. Του χρόνου ο σύλλογος γιορτάζει τα 50 χρόνια ζωής του και είναι αδιανόητο να μην τα γιορτάσουμε στην Super League».

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Πανσερραϊκού «Red Lions» πρόσθεσε: «Είναι πολύ όμορφο να βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους που μάτωσαν την φανέλα του Πανσερραϊκού. Από το 1999 μέχρι και σήμερα είμαστε στην κερκίδα και περάσαμε δύσκολες στιγμές. Αγωνιούμε πολύ για την ομάδα. Υπάρχει πρόβλημα στην οικογένεια του Πανσερραϊκού. Στις δύσκολες στιγμές ο κόσμος θα φέρει τον κόσμο. Θα πάρουμε και εμείς να διαθέσουμε εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα και αποφασίσαμε να μην χρησιμοποιήσουμε τα διαρκείας και να αγοράσουμε εισιτήρια».

Τέλος, δηλώσεις έκανε κι ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βασίλης Χρυσανθίδης, ο οποίος τόνισε: «Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν στην σημερινή συγκέντρωση. Οι παλαίμαχοι έδειξαν ότι βρίσκονται δίπλα στον Πανσερραϊκό όπως και οι σύνδεσμοι με τους οποίους υπάρχει πολύ καλή συνεργασία. Ευχαριστούμε επίσης και την δημοτική αρχή που είναι πολύ κοντά μας και ευχόμαστε να συνεχιστεί η προσπάθεια για να βγάλουμε τον Πανσερραϊκό από την δύσκολη κατάσταση».

Πηγή: Serressport



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved