Στούπας: «Κανένα θέμα με Βαζάκα»

Στούπας: «Κανένα θέμα με Βαζάκα»

Στη διάψευση των σεναρίων που θέλουν τη διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών να εξετάζει το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Γιώργου Βαζάκα προχώρησε ο Γιώργος Στούπας.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Εύβοιας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Έρα Σπορ» για την αγωνιστική… κοιλιά της ομάδας στο δεύτερο γύρο, τον Γιώργο Βαζάκα, αλλά και τη συνάντηση του ΔΣ της ΕΠΑΕ με τον Γιάννη Μώραλη.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Στούπας μίλησε για:

Την… κοιλιά του Ηρακλή Ψαχνών στον δεύτερο γύρο: «Είχαμε ένα βαρύ πρόγραμμα στο ξεκίνημα του β' γύρου, με ομάδες που βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Σίγουρα κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Πρέπει να σας θυμίσω όμως ότι και στον πρώτο γύρο δεν είχαμε θετικά αποτελέσματα, ωστόσο στη συνέχεια επανήλθαμε και καταφέραμε να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα».

Το αν υπάρχει θέμα προπονητή: «Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Με τον κ. Βαζάκα πετύχαμε ένα σερί 19 αγώνων αήττητοι και μαζί θα συνεχίσουμε. Κι εγώ άκουσα διάφορα αλλά πρέπει να τονίσω ότι η διοίκηση είναι για να διαχειρίζεται τις κρίσεις σε μία ομάδα. Δεν μας πέρασε ποτέ από το μυαλό να τον αντικαταστήσουμε. Δεν ξεχνάμε ότι μέχρι στιγμής μας έχει οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες».

Τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν και ήταν επιθετικές προς τον Τύπο: «Είμαστε μία ομάδα χαμηλών τόνων. Οι δηλώσεις που έκανα δεν μεταφέρθηκαν σωστά. Εμείς δεν θέλουμε να προκαλούμε γιατί είμαστε ομάδα εθελοντών στο ποδόσφαιρο και ασχολούμαστε μόνο με το αγωνιστικό!».

Την ανταπόκριση του κόσμου: «Έχουμε ένα γήπεδο "χαλί" και τον κόσμο της Εύβοιας που γεμίζει το γήπεδο. Ο κόσμος βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σημαντικό ρόλο και το πόσο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα. Είναι πρωτόγνωρο να υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός συγκριτικά με άλλα πρωταθλήματα που έχουν κριθεί τα πάντα από νωρίς. Ο υψηλός ανταγωνισμός έχει στρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής».

Το ΔΣ της ΕΠΑΕ και την συνάντηση με τον Μώραλη: «Τα έσοδα των δύο κατηγοριών είναι πενιχρά και είναι πολύ δύσκολο ειδικά οι ομάδες της Γ' Εθνικής να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Ο κ. Μώραλης είναι ένας τεχνοκράτης που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο και με κοινή δράση πιστεύω ότι θα βοηθήσει τις μικρές κατηγορίες, οι οποίες στηρίζουν το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι ήταν μία πολλή σημαντική κουβέντα και χαράζει δρόμους για να γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο στη χώρα μας».



Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved