Δημητρίου: «Πολύ σημαντική νίκη»

Δημητρίου: «Πολύ σημαντική νίκη»

Ο Φωκικός αποσπάστηκε από τις επικίνδυνες θέσεις, με τον Πέτρο Δημητρίου να είναι ευχαριστημένος για τη νίκη επί του Θρασύβουλου.

«Παίζαμε με έναν αντίπαλο, ο οποίος και αυτός έχει τους ίδιους στόχους, αν και εμείς είμαστε πιο ψηλά. Ξέραμε πώς θα παίξει ο αντίπαλος, γι’ αυτό κι εγώ για πρώτη φορά ρίσκαρα με έναν σχηματισμό άμυνας ζώνης με τρεις αμυντικούς μόνο και έδωσα μια επιθετική τόνωση μπροστά, παίζοντας με δύο σέντερ φορ και με δύο ακόμα παίκτες στα άκρα και έναν ακόμη ελεύθερο από πίσω. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό το ρίσκο μας έδωσε τη δυνατότητα να ευτυχήσουμε στο δεύτερο λεπτό να σκοράρουμε. Συνεχίσαμε, δεν άλλαξα το σχήμα στο πρώτο ημίχρονο, για να έχουμε αυτή την επιθετικότητα και να γίνει το 2-0 και το παιχνίδι να «καθαρίσει». Ξέρουμε ότι ο Θρασύβουλος έχει πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε να παίξουμε με τέσσερις. Κάποια στιγμή ελέγχαμε το παιχνίδι, οι δύο αναγκαστικές αλλαγές όμως που έγιναν, του Παπαζούδη και του Λουκίνα, αποδυνάμωσαν το κέντρο μας σιγά σιγά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Σκαρίμπα που προέρχεται από τραυματισμό και έπαιξε 90 λεπτά», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Φωκικού.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το βάρος έπεσε στο Νάστο, εκεί λίγο οπισθοχωρήσαμε με πρώτο στόχο να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και δεύτερο στόχο να παίξουμε την κόντρα. Δεν αλλάξαμε, συνεχίσαμε να παίζουμε με δύο επιθετικούς μέχρι τη στιγμή που ο Λουκίνας έπαθε ένα διάστρεμμα. Τα παιδιά του Θρασύβουλου το πάλεψαν μπορώ να πω, εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ και τελικά καταφέραμε αυτό που θέλαμε. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντική νίκη, αυτή τη στιγμή μάς αποσπά καθαρά από τις δύο ομάδες που είναι υποψήφιες για να πέσουν, τον Βύζαντα και την Επανομή με 15 και με 13 βαθμούς διαφορά, αν δεν κάνω λάθος. Σε συνάρτηση με το γεγονός ότι κάνουμε μία διαφορά από Θρασύβουλο και Παναχαϊκή και περνάμε και τα Γιαννιτσά. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά που έχουμε αρχίσει. Αυτή η νίκη μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε και άλλα πράγματα, όπως πιο καλή ποιότητα στο γήπεδο για να ευχαριστηθεί ο κόσμος. Έχουμε να παίξουμε με ομάδες, οι οποίες είναι αρκετά ψηλά, από την ερχόμενη Κυριακή: Νίκη Βόλου, Εργοτελή, Ηρακλή, Απόλλωνα κλπ. Θέλω να ευχηθώ στο Θρασύβουλο και στο Στάθη να βρουν το δρόμο τους, γιατί το αξίζουν».

Ο Ανέστης Νάστος δήλωσε: «Και σε αυτό το παιχνίδι έγινε μεγάλη προσπάθεια και στα προηγούμενα. Νομίζω ότι στο σημερινό παιχνίδι σταθήκαμε λίγο τυχεροί που ανοίξαμε το σκορ νωρίς και έφυγε το άγχος από πάνω μας. Ξέραμε ότι ο Θρασύβουλος είναι μία ομάδα που θα σταθεί πολύ καλά αμυντικά. Δεν νομίζω να απειληθήκαμε σε κάποιο σημείο του αγώνα. Από εδώ και πέρα, στόχος του Φωκικού είναι να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο. Το έχει δείξει σε κάποια παιχνίδια. Σε κάποια άλλα κοιτάμε την ουσία, όπως στο σημερινό και να ευχηθώ καλή συνέχεια στο Θρασύβουλο, γιατί είναι μία ομάδα που παλεύει και έχει εξαιρετικά παιδιά».



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved