Στούπας: «Έχουμε τρομερά παράπονα»

Στούπας: «Έχουμε τρομερά παράπονα»

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών τοποθετήθηκε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Απόλλωνα Σμύρνης και υποστήριξε πως έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία.

Ο Γιώργος Στούπας βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα και μίλησε για την αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ο πρόεδρος της ομάδας της Εύβοιας αναφέρθηκε στο πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του αλλά και στην παραφιλολογία που θέλει τον Ηρακλή Ψαχνών ευνοημένο από τη διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα. Ο κ. Στούπας μίλησε ακόμα και για το περιστατικό με τον Ντόε αλλά και για τη φιλοξενία που παρείχε η διοίκηση στην ομάδα των Αθηνών.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Καλησπέρα σας… Δεν συνηθίζω να κάνω δηλώσεις μπροστά στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα, θεωρώ ότι οι πρωταγωνιστές είναι άλλοι και εμείς υπηρετούμε αυτό που λέγεται άθλημα, το ποδόσφαιρο… Ένιωσα όμως, την εσωτερική ανάγκη να μιλήσω σε όλους σας μέσα από γεγονότα που έγιναν όλη αυτή την εβδομάδα, αλλά και από γεγονότα που μας ακολουθούν σαν ομάδα εδώ και αρκετό καιρό. Καταρχήν αρνηθήκαμε ν’ ακολουθήσουμε έναν κατήφορο εμπρηστικών δηλώσεων, προκλητικών δηλώσεων και όπως θα διαπιστώσατε και καλά κάναμε και η φιλοξενία του Ηρακλή Ψαχνών απέναντι στον Απόλλωνα νομίζω ότι ήταν υποδειγματική. Παρενθετικά θα πω για την περίπτωση του Ντόε πως ότι ο Απόλλωνας έχει άλλους δύο έγχρωμους, τον Καμαρά και τον Ντιαλό και δεν έγινε κάτι… Το παιδί αυτό προκαλούσε, δεν θα έπρεπε… δεν θα πω ότι ήταν υποβολιμιαίο, ήταν η προσωπική του αντίδραση να σπάσει το ρυθμό και τίποτα άλλο. Μακριά από εμάς τα ρατσιστικά γιατί ξέρετε τι συμβαίνει; Κάθε φορά που κάποιος έγχρωμος διαμαρτύρεται, λες και οι λευκοί, οι δικοί μας ποδοσφαιριστές δεν αποδοκιμάζονται… Αποδοκιμάζονται μόνο οι έγχρωμοι; Κάθε φορά λοιπόν, που κάποιος έγχρωμος αποδοκιμάζεται είναι ρατσιστικό; Δεν νομίζω ότι είναι έτσι… Αρκετά δηλαδή, γιατί εδώ στην Ελλάδα, δύναμη έχουν οι μειοψηφίες.

Παρένθεση: Τόσο καιρό ακούμε ότι ο Ηρακλής σπρώχνεται, διαβάζουμε σχόλια κάποιων ανωνύμων και αν σπρώχνεται λοιπόν, το είδατε σήμερα… Και έχουμε τρομερά παράπονα από το διαιτητή. Όπως στο πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα μας ακυρώθηκε γκολ κανονικό, σήμερα δεν μας δόθηκε πέναλτι. Δεν θέλουμε όμως να γινόμαστε γραφικοί. Η προσπάθεια μου και η επαφή μου μαζί σας έχει να κάνει και γιατί θίχθηκα προσωπικά με μια συνέντευξη, την οποία τελικά την πήρε πίσω ο Γερμανός (σ.σ. Τάουερ), αλλά το κακό έγινε, και έτσι συμβαίνει εδώ στην Ελλάδα. Και όλα αυτά σε μια ομάδα που νομίζω λίγο ή πολύ αποτελεί παράδειγμα. Να ευχαριστήσω τον κόσμο, τους 5.000 κόσμο που ήρθαν και ήταν πάρα πολύ ψύχραιμοι, που δεν ασχολήθηκαν με τίποτα παρά μόνο με το ποδόσφαιρο. Να πω καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και να πω ότι εμείς συνεχίζουμε, τα αγωνιστικά δεν με ενδιαφέρουν είναι άλλων δουλειά, νομίζω ότι καλύφθηκε, εμείς θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους και θα δούμε τι θα κάνουμε. Είναι αμαρτία, τελειώνοντας, ένα τρομερό πρωτάθλημα, όπως διαμορφώνεται, όπως εξελίσσεται να το αμαυρώνουμε εμείς οι ίδιοι. Νομίζω ότι οι μπασκετικοί και ξέρετε τι εννοώ, το προστατεύουν πολύ καλύτερα απ’ ότι εμείς. Ένα τρομερό πρωτάθλημα, που εξελίσσεται με αγωνία, νομίζω ότι μέχρι τέλους θα πάει έτσι για να διαμορφωθούν τελικά οι θέσεις… Σας ευχαριστώ πολύ, αν έχετε κάποια ερώτηση για οτιδήποτε έγινε η θέλετε. Ευχαριστώ πολύ».

Πηγή φωτο: a-sports.gr



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved