Χατζάρας: «Στόχος η άνοδος»

Χατζάρας: «Στόχος η άνοδος»

Να τερματίσει η Νίκη Βόλου στην πρώτη τριάδα της Football League και να ανέβει απευθείας στη Super League είναι ο στόχος που έθεσε κατά την παρουσίασή του ο νέος προπονητής της, Γιώργος Χατζάρας.

Ο 59χρονος τεχνικός, μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας, παρουσιάστηκε επίσημα την Πέμπτη (28/02) και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την απευθείας άνοδο.

«Χαίρομαι που βρίσκομαι στο Βόλο και μία ιστορική ομάδα όπως η Νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Πάτση για την εμπιστοσύνη, μιλάμε την ίδια γλώσσα με τον πρόεδρο.Όσον αφορά στην ομάδα, βρίσκεται σε μια δύσκολη καμπή και τελευταία έχει μερικά άσχημα αποτελέσματα με όχι μεγάλη συγκομιδή βαθμών. Είναι η άσχημή μας χρονική περίοδος που όλες οι ομάδες περνάνε στο πρωτάθλημα κι εύχομαι να την περάσουμε γρήγορα», είπε αρχικά ο Γιώργος Χατζάρας.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήθελα να μπω κατευθείαν στην ομάδα, να διαπιστώσω τι συμβαίνει. Σέβομαι τους προηγούμενους συνάδελφους μου και τους απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι έχουν προσφέρει στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδος. Όλοι προσφέρουμε, το μέγεθος του καθενός κρίνεται. Διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή ότι η ομάδα παίζει καλά αλλά δεν έχει την ουσία. Στα μεγαλύτερα διαστήματα έχει πολύ μεγάλη κατοχή αλλά είναι φλύαρη που αρέσει στο μάτι του φιλάθλου αλλά λείπει η ουσία. Αυτό θα κοιτάξουμε να μεταδώσουμε, στο ποδόσφαιρο μετράει η ουσία. Το διαπίστωσα και στο παιχνίδι της Κυριακής. Κάναμε τη μεγαλύτερη γκέλα».

Ενώ για το αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε: «Παρατήρησα ότι η Νίκη είχε άσχημα αποτελέσματα με υποτιθέμενους εύκολους αντιπάλους και καλά με τους ισχυρούς. Αυτό είναι και το μέταλλό της. Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε ότι μπορούμε, έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε το εύκολο γκολ κι αυτό δεν είναι υπόθεση του ενός ποδοσφαιριστή αλλά γενικά όλης της ομάδος που πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένη».

Όσο για τους στόχους του, υπογράμμισε: «Είμαι αισιόδοξος, λέω και στους ποδοσφαιριστές ότι σημασία δεν έχει πώς ξεκινάει ένας αγώνας, αλλά πώς τελειώνει. Το ίδιο ισχύει και για το πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι σε πρώτη φάση να μπούμε στην τριάδα και το κάνουμε κατανοητό στους ποδοσφαιριστές, κοιτάμε ψηλά. Θα δούμε αν το καταφέρουμε στο τελείωμα του πρωταθλήματος. Η πείρα μού δίδαξε ότι δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια, ανάλογα με τι πρόσωπο βγάζεις, πόσο σοβαρός είσαι. Θέλω να έχουμε μια φιλοσοφία να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά όχι τακτικά άναρχο όπως μέχρι τώρα. Οι ομάδες που πηγαίνουν μπροστά κάνουν άμυνα για να βγάζουν λογικές επιθέσεις ή επίθεση για να έχεις ασφαλή άμυνα. Αυτό το στοιχείο δεν το είχαμε την Κυριακή στο ματς με τον Πιερικό, ήμασταν χωρίς ουσία, με κατοχή της μπάλας αλλά και με πολλούς κινδύνους όταν έβγαζαν την μπάλα οι αντίπαλοι».

Τέλος, ο Γιώργος Χατζάρας απευθυνόμενος στους φιλάθλους της Νίκης, είπε: «Η Νίκη Βόλου ήταν στην αφάνεια για χρόνια και από πέρυσι που έχει αναλάβει ο πρόεδρος από τη Γ’ Εθνική την έφερε στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και είχε πολύ καλή πορεία μέχρι ενός σημείου και μετά είχε ατυχή αποτελέσματα που έριξαν την ψυχολογία του κόσμου. Εμείς θέλουμε να ξαναδώσουμε τον ενθουσιασμό στον κόσμο. Η Νίκη απαρτίζεται από φανατικούς φιλάθλους, μία οικογένεια που έχει δύναμη, ένα όπλο, τον κόσμο της. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και στο τέλος του πρωταθλήματος αισιοδοξώ ότι θα είμαστε μία από τις τρεις ομάδες που θα πανηγυρίσουν την άνοδο. Αλλά μέχρι εκεί μας περιμένουν πολλές μάχες και χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, έκανε λόγο για οργανωμένο πόλεμο που δέχεται τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος, λέγοντας: «Και εγώ και η ομάδα, δεχόμαστε οργανωμένο “πόλεμο”. Πολλοί είναι αυτή που θα ήθελαν να φύγω, αφού δεν συμφωνούν με τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Δεν θα τους κάνω τη χάρη. Δεν θα φύγω. Αν και βρήκα πολλές περισσότερες δυσκολίες απ' ότι περίμενα, θα είμαι εδώ και θα είμαστε νικητές. Ο κ. Χατζάρας είναι ένας προπονητής με εμπειρία, γνώση, πίστη και πάθος. Μου έδωσε αυτοπεποίθηση ότι θα πολεμήσει, θα βγει μπροστά και θα πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved