Διλμπέρης: «Ας μας σεβαστούν επιτέλους»

Διλμπέρης: «Ας μας σεβαστούν επιτέλους»

Εξαλλος με τη διαιτησία του αγώνα με τον Εργοτέλη, ήταν ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης.

«Πρέπει να γνωρίζεται  όλοι ότι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει κερδίσει πέναλτι μέχρι τώρα είναι ο Εθνικός Γαζώρου. Και οι φάσεις είναι πάρα πολλές σε πολλά παιχνίδια. Στα τελευταία ιδίως, στον Θρασύβουλο, την Νίκη Βόλου και σήμερα, με δύο καθαρές περιπτώσεις πέναλτι. Καθαρότατες. Ο Εθνικός Γαζώρου μπορεί να είναι νεοφώτιστος, μπορεί να μην έχει την ιστορία, ούτε του Εργοτέλη, ούτε άλλων ομάδων, είναι όμως μια ομάδα η οποία κάνει μια προσπάθεια και πρέπει να την σεβαστούν οι διαιτητές. Πρέπει να σεβαστούν τον κόπο που κάνει η Διοίκηση, εγώ, οι ποδοσφαιριστές.

Επειδή το ήθος αυτής της ομάδος δεν επέτρεψε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι να βγούμε και να κάνουμε ανακοινώσεις για τον διαιτητή, τώρα μετά το τέλος, θα πω, είναι δυνατόν να ορίζεται διαιτητής, ο όποιος έχει καταγωγή από το Ηράκλειο; Εγώ λέω ότι προσπαθούσε να είναι αδέκαστος, ήταν; Δεν ήταν. Θέλει δεν θέλει δεν θα είναι, θέλει, δεν θέλει η καταβολές του θα τον οδηγήσουν σε μια τέτοια διαιτησία. Αυτοί λοιπόν που είναι υπεύθυνοι για αυτό, ας δούνε λίγο καλύτερα τα πράγματα, γιατί εδώ, στον Εθνικό Γαζώρου, υπάρχει υγεία, σε όλα τα επίπεδα που δεν την βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα. Εάν θέλουν άλλο ποδόσφαιρο μπορούν να το πουν, όχι όμως να αδικούν κατάφορα αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Και αυτό δεν είναι δικαιολογία.

Το εμείς κάνουμε λάθη, το ότι οι ποδοσφαιριστές μου κάνουν λάθη, το ότι εγώ κάνω λάθη, αυτό είναι γεγονός. Το ότι εδώ και τρία παιχνίδια αδικούμαστε και αυτό είναι γεγονός. Ας ρίξουν λίγο το βλέμμα τους και προς τα εδώ. Εκπροσωπούμε και εμείς κάτι. Ας το σεβαστούν! Εμείς θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια και αυτόν τον αγώνα, τον δίκαιο και την μεγάλη προσπάθεια μια ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο και να μην ασχολείται με άλλα πράγματα», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε και για το παιχνίδι, λέγοντας: «Για μία ακόμη φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα η ομάδα δεν καταφέρνει να γευτεί την χαρά της νίκης. Είναι πάρα πολύ σημαντικό όταν κάνεις μια προσπάθεια, και ακούς καλά λόγια από τους συναδέλφους. Όμως αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί. Δυστυχώς ή ευτυχώς όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Είχαμε διαβάσει καλά τον Εργοτέλη. Είχαμε αποφασίσει να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα αλλά η λεπτομέρεια είναι αυτή που μετράει. Μία τελική πάσα ένα τελείωμα, ένα καλό κοντρόλ, μια σέντρα με στόχο. Έχω ιδιαίτερα παράπονα από τους ποδοσφαιριστές που αυτή τη στιγμή έπρεπε να δείξουν, λόγω του πρότερου ποδοσφαιρικού βίου, την ποιότητα που έχουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές προϋποθέσεις, ίσως και κάποιες ευκαιρίες. Δεν μπορώ να πω όμως ότι είμαι ικανοποιημένος. Μπορεί να έτρεξαν , να πάλεψαν, να είδα ποδοσφαιριστές στο 90’ να τρέχουν επιθετικοί να κόψουν την μπάλα πίσω, αλλά από εκεί και πέρα θα πρέπει να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας για το πώς θα βάλουμε ποιότητα στην λεπτομέρεια».

Από την πλευρά των παικτών, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, σημείωσε: «Είναι κρίμα και άδικο, γιατί δικαιούμασταν σήμερα κάτι παραπάνω. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι, είχαμε κατοχή μπάλας και μετά το γκολ πιέσαμε για την ισοφάριση, αλλά δεν τα καταφέραμε».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved