Νίκη στο... λεπτό!

Νίκη στο... λεπτό!

Ρέφαρε την προηγούμενη ήττα από την Επανομή ο Τύρναβος, που χρειάστηκε μόλις ένα λεπτό για να πάρει τους τρεις πόντους κόντρα στον Εορδαϊκό

Υπόθεση ενός λεπτού ήταν για τους παίκτες του Τυρνάβου να πάρουν τη νίκη στο γήπεδο Φιλώτα με αντίπαλο τον Εορδαϊκό και να ανέβουν στην 9η θέση της βαθμολογίας, παίρνοντας «το αίμα τους πίσω» μετά τον χαμένο βαθμό της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην πρώτη Αναγέννηση Επανομής.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα που χώρισε τις δύο ομάδες πέτυχε στο 1ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης ο Κωστέλλος με εξαιρετικό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν.  Το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν οι γηπεδούχοι φάνηκε να κοστίζει στις ψυχολογία τους αφού στην υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα.

Εορδαϊκός: Λοντίγκιν, Μουδούρογλου, Χιτζίδης, Δεληζήσης, Πασιαλής (40' Κάλφας), Ταφαρλής (67' λ.τ. Κριτσιωτάκης), Παυλίδης (52' Τομαράς), Σικαλόπουλος, Μπελεβέτης, Κουτσουρές, Καραμπατζάκης.

Τύρναβος: Καραναστάσης, Σκούπρας Β., Κλάζογλου, Γεωργαντζάς, Μάγγος Κ., Γρηγορίου, Κούβελας (26' Σκούπρας Κ.), Μάγγος Αθ.,  Κοταρέλας  (46' Χριστοδούλου), Αντωνόπουλος, Κωστέλλος (60' Κράβαρης).



Παναθηναϊκός AKTOR: Ομάδα που δεν κωλώνει πουθενά
Παναθηναϊκός AKTOR: Ομάδα που δεν κωλώνει πουθενά
Ο Χρήστος Ζαφείρης έγινε… χρεωστική κάρτα στην Τσεχία!
Ο Χρήστος Ζαφείρης έγινε… χρεωστική κάρτα στην Τσεχία!
Τότεναμ: Χωρίς τον Σον κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ
Τότεναμ: Χωρίς τον Σον κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ
Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν Μέσα Μεταφοράς – Τα τελευταία δρομολόγια
Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν Μέσα Μεταφοράς – Τα τελευταία δρομολόγια
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved