Σαλευρής: «Νέο ξεκίνημα το 2013»

Σαλευρής: «Νέο ξεκίνημα το 2013»

Τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της έκανε η Καλλιθέα το απόγευμα της Παρασκευής, με τον Νίκο Σαλευρή να εκφράζει την ευχή για καλύτερη πορεία της ομάδας το 2013.

Στην εκδήλωση παρέστησαν τα μέλη της διοίκησης, οι ποδοσφαιριστές, οι παίκτες της ομάδα Νέων και οι γονείς τους, Δημοτικοί Σύμβουλοι και περίπου εκατό φίλοι της Καλλιθέας. Η γιορτή έγινε σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα, ανταλλάχθηκαν ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος και για ένα Νέο Ξεκίνημα για την ομάδα. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν καταβολές μισθών και δόσεων σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και στο τέλος της μοιράστηκαν σε όλους τους κρασιά, γαλοπούλες και γλυκά.

Ο μεγαλομέτοχος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής, ο οποίος ευχήθηκε για το Νέο Έτος και τόνισε στην ομιλία του:

«Ζούμε σε μια περίοδο που η χώρα μας και εμείς οι ίδιοι δοκιμαζόμαστε καθημερινά. Το μόνο αντίδοτο σε αυτήν την κατάσταση είναι η συνέπεια και η συστηματική δουλειά. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και προσπαθώντας αδιάκοπα μπορούμε να φτιάξουμε για μας ένα καλύτερο μέλλον. Με την θέληση μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Όπως συνηθίζουμε κάθε χρόνο, έτσι και φέτος βρισκόμαστε ξανά όλοι μαζί για να γιορτάσουμε τον ερχομό των Χριστουγέννων και για να ανταλλάξουμε ευχές για το Νέο Έτος που έρχεται σε λίγες μέρες. Ο συμβολισμός των Χριστουγέννων σε όποια γλώσσα και αν εκφράζεται είναι το πέρασμα από το παλιό στο καινούριο, η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, ο συνεχής αγώνας σε όλους τους τομείς.

Δυστυχώς η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας δεν ήταν η ιδανική. Βέβαια πέρυσι, τέτοιο καιρό η Καλλιθέα βρισκόταν σε παρόμοια βαθμολογική θέση, αλλά κατάφερε να φτάσει ένα βήμα πριν την άνοδο στην Superleague, αγωνιζόμενη στα play-off.

Η Καλλιθέα έχει ένα νέο και αξιόλογο προπονητή τον κ. Παπακώστα, θα ενισχυθεί και στην μεταγραφική περίοδο, Ας ευχηθούμε λοιπόν, μέσα από την καρδιά μας η νέα χρονιά να είναι διαφορετική, να είναι καλύτερη, να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα για όλους μας.

Εκ μέρους της οικογένειάς μου και των συνεργατών μου, θα ήθελα να σας μεταφέρω τις πιο ζεστές και ειλικρινείς ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!».

Στα αγωνιστικά, η αποστολή της Καλλιθέας αναχώρησε το Σάββατο το πρωί για την Θεσσαλονίκη για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με τον Άρη με στόχο να κλείσει τη χρονιά με μια σπουδαία πρόκριση.



Αισιοδοξεί ο Κάτας για τρίτη φετινή νίκη στο ΟΑΚΑ
Αισιοδοξεί ο Κάτας για τρίτη φετινή νίκη στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός: «Πρώτος στόχος της Σπόρτινγκ ο Φώτης Ιωαννίδης»
Παναθηναϊκός: «Πρώτος στόχος της Σπόρτινγκ ο Φώτης Ιωαννίδης»
Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από Τουρκία - «Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ»
Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από Τουρκία - «Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση για τον Εργκίν Αταμάν - «Τον αναγέννησε από τις στάχτες του»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση για τον Εργκίν Αταμάν - «Τον αναγέννησε από τις στάχτες του»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved