Παπαδόπουλος: «Πανάξια πρόκριση»

Για άξια πρόκριση επί της ΑΕΚ έκανε λόγο ο τεχνικός της, Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

Παπαδόπουλος: «Πανάξια πρόκριση»

«Νομίζω ότι αν δούμε και τα δύο ματς που παίξαμε, αξίζαμε την πρόκριση. Αυτό πιστεύω. Ημασταν πολύ καλοί και στους δύο αγώνες, σήμερα ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα. Η ΑΕΚ είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά όσο περνούσε ο χρόνος ήταν υπέρ μας. Διαλέξαμε να πάμε σε αργό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και αυτό μας βοήθησε», τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:
«Σέβομαι την ΑΕΚ από πολύ μικρός, είναι μεγάλη ομάδα και δε θα πω περισσότερα για το ματς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί τα έδωσαν όλα και πήραν μια πανάξια πρόκριση. Η διακοπή τώρα θα μας κάνει καλό για να ξεκουραστούμε και στη συνέχεια θα δουλέψουμε για να είμαστε δυνατοί στο πρωτάθλημα. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ΑΕΚ».