Xαντί: «Ο Εργοτέλης θα χαμογελάσει στο τέλος»

Xαντί: «Ο Εργοτέλης θα χαμογελάσει στο τέλος»

Την πίστη του ότι στο τέλος του φετινού μαραθωνίου της Football League ο Εργοτέλης θα βρίσκεται στην πλευρά των νικητών εξέφρασε ο Αγγελος Χαντί.

Σε δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2 ο παίκτης του κρητικού συλλόγου, που κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος και ήταν ο παίκτης που πέτυχε το «χρυσό» γκολ του Εργοτέλη στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Λάρισα μίλησε για την ομάδα του και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αναλυτικά ο Αγγελος Χαντί είπε:

Για την νίκη 2-1 στο ματς με την Καλλιθέα: «Η νίκη μετράει πάνω απ΄ όλα. Είμαστε ψηλά στην βαθμολογία και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε ένα μαραθώνιο 42 αγωνιστικών. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε νωρίς με 2-0 αλλά μετά το ματς δυσκόλεψε. Έχει δίκιο ο κόουτς μας που είπε οτι θα πρέπει να διορθώσουμε την εικόνα μας όταν προηγούμαστε. Ίσως αυτό οφείλεται στην απειρία μας και στο άγχος».

Για τον φετινό Εργοτέλη: «Έχουμε μία νεανική ομάδα. Διαθέτουμε ποιότητα και ελπίζουμε να παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία μέχρι το τέλος. Κάναμε εκπληκτική προετοιμασία και γενικά γίνεται φοβερή δουλειά από όλους. Έχουμε όρεξη και με σκληρή δουλειά θεωρώ οτι στο τέλος θα είμαστε εμείς οι νικητές. Έχουμε δίψα για διάκριση. Ο Εργοτέλης στοχεύει πάντα ψηλά».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο και αμφίρροπο. Έχει ιστορικές ομάδες και έχει ακόμα πολύ δρόμο. Στην Ελλάδα δυστυχώς πιστεύουν ότι υπάρχει μόνο η Σούπερ Λιγκ και έχουν παραμελήσει τα υπόλοιπα πρωταθλήματα».

Για την μικρή προσέλευση του κόσμου στα ματς της ομάδας στο Παγκρήτιο: «Τι να πω; Δεν το καταλαβαίνω. Είμαστε δεύτεροι και όμως ο κόσμος μας δεν έρχεται να μας δει. Δεν ξέρω το γιατί. Υπάρχουν δικαιολογίες αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να κάνουμε για να έρθει να μας δει. Ελπίζω στην συνέχεια να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας».

Για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό την προσεχή Δευτέρα στις Σέρρες: «Οι Σέρρες έχουν πολύ καλή ομάδα αν και δεν είναι ψηλά στην βαθμολογία. Έχουν καλή έδρα και θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Στοχεύουμε στους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς και πάμε και την Δευτέρα στις Σέρρες για την νίκη».

Για τον προπονητή του Σίνισα Γκόγκιτς: «Είναι σημαντικό να έχεις ένα προπονητή που θαυμάζεις. Έκανε μεγάλη καριέρα ως παίκτης και με βοηθάει και μένα στο επιθετικό κομμάτι στο οποίο διέπρεψε. Προσπαθώ να παίρνω ό,τι περισσότερο μπορώ από αυτόν».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Οι προσωπικοί μου στόχοι ελπίζω να βγουν μέσα από την ομάδα. Στόχος μου είναι να ανέβουμε και να πετύχω όσα περισσότερα γκολ και να αναδειχθώ μέσα από την ομάδα Είναι σημαντικό να σκοράρω και να κερδίζουμε όπως έγινε στην Λάρισα».

Για τον θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη: «Η στενοχώρια για τον χαμό του δεν θα σταματήσει ποτέ. Παίζουμε πάνω απ΄ όλους για τον κύριο Απόστολο φέτος. Άφησε βαριά κληρονομιά και οφείλουμε να κερδίζουμε γι αυτόν και να μας καμαρώνει από κει ψηλά που βρίσκεται».



Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε 4η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στο «σπίτι» του! (photos+video)
Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε 4η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στο «σπίτι» του! (photos+video)
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νάπολι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νάπολι
Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»
Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»
«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved