Κιάσσος: «Μου έγινε πέναλτι»

Κιάσσος: «Μου έγινε πέναλτι»

Για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή μίλησε ο Κώστας Κιάσσος που ήταν πρωταγωνιστής της φάσης που τα «Λιοντάρια» ζήτησαν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής τους το αρνήθηκε.

Ο έμπειρος μπακ του Πανσεραϊκού τόνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών, πως ο διαιτητής είπε σε συμπαίκτη του ότι ήταν χτύπημα και όχι πέναλτι και εξέφρασε την απορία του πώς μπορεί να γίνει αυτό.

Παράλληλα, έδωσε σύνθημα νίκης για τον αγώνα με τον Θρασύβουλο ενώ εξέφρασε τη δυσφορία του για την έκταση που έχει πάρει η ήττα του Πανσερραϊκού από τον Εθνικό Γαζώρου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως κάποιοι την έχουν κάνει… λαϊκό προσκύνημα!

Αναλυτικά ο Κώστας Κιάσσος είπε:

Για τη φάση του πρώτου πέναλτι που ζητά ο Πανσερραϊκός και στην οποία ήταν πρωταγωνιστής: «Νομίζω ότι ήταν πέναλτι γιατί είχα και κίτρινη κάρτα δε θα διακινδύνευα να πάρω και 2η κίτρινη για θέατρο. Ο διαιτητής είπε σε ένα συμπαίκτη μου ότι με βρήκε ο αντίπαλος, αλλά δεν ήταν πέναλτι! Πώς γίνεται αυτό; Μέσα στην περιοχή το φάουλ είναι πέναλτι. Νομίζω πως ο συγκεκριμένος διαιτητής επειδή ήταν και τηλεοπτικό το παιχνίδι, το έπαιξε έξυπνα. Δεν ήταν σφαγιαστική η διαιτησία, απλά κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις τις έδωσε στην Παναχαϊκή. Το έπαιξε έξυπνα το παιχνίδι».

Για την απόδοση του Πανσερραϊκού: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσιάσαμε. Θέλαμε να πάμε στην Πάτρα και να κερδίσουμε. Η απόδοση δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε ούτε σε αυτό το παιχνίδι».

Για το γεγονός πως ο Πανσερραϊκός είναι χωρίς νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές: «Δεν υπάρχει κάποιο μόνιμο πρόβλημα. Επειδή δεν έχουμε κάνει νίκη, το ένα έχει φέρει το άλλο. Σίγουρα δεν έχουμε κάνει τα παιχνίδια που κάναμε στο ξεκίνημα, αλλά ίσως είναι και λογικό να κάνεις και κάποια μέτρια παιχνίδια. Πιστεύω το υλικό, έχουμε δείξει τις δυνατότητές μας και θα αλλάξει αυτή η κατάσταση. Δεν έχουμε μείνει πίσω, είμαστε 3 βαθμούς από την κορυφή, δεν έχει μεγαλώσει η ψαλίδα. Ναι μεν πετάξαμε και εμείς κάποιους βαθμούς, αλλά το πρωτάθλημα είναι τέτοιο που δε κερδίζει ο καλύτερος».

Για τον αγώνα με τον Θρασύβουλο: «Με τον Θρασύβουλο υπάρχει για εμάς μόνο η νίκη, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Είναι παιχνίδι τεράστιας σημασίας. Πρέπει να κερδηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Δε μας απασχολεί τι προβλήματα αντιμετωπίζει ο Θρασύβουλος. Κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Πρέπει ο κόσμος να είναι εκεί στα δύσκολα. Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε και θα αλλάξουμε αγωνιστικά στη συνέχεια».

Για την ήττα από τον Εθνικό Γαζώρου και τα όσα ακούστηκαν μετέπειτα: «Έχουμε κάνει λαϊκό προσκύνημα την ήττα από τον Γάζωρο. Για εμάς χάθηκε ένα παιχνίδι και όχι κάτι παραπάνω όπως για κάποιους άλλους. Ναι μεν ήταν κομβικής σημασίας για άλλους λόγους που εμάς δε μας αγγίζει εμάς ως ποδοσφαιριστές. Δε μπορούμε να μπούμε στην ιδιοσυγκρασία του φίλαθλου. Εννοείται ότι προβληματίζεται και ο ποδοσφαιριστής αλλά από τη δική του πλευρά. Καλό είναι να υπάρχει καλό κλίμα και αρμονία. Δε γίνεται όταν κάτι δε πάει καλά να βγάζουμε ένα όπλο και να πυροβολούμε. Να δούμε πώς χτίστηκε αυτή η ομάδα, τι μπάτζετ έχει, τι είχε πει ο προπονητής στο ξεκίνημα της σαιζόν. Σίγουρα όλοι θέλουμε η ομάδα να κερδίζει, ποιος θέλει να χάνει».



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved