Παναχαϊκή-Λάρισα: Ένταση στη συνέντευξη Τύπου, αποχώρησε ο Ζιώγας

Παναχαϊκή-Λάρισα: Ένταση στη συνέντευξη Τύπου, αποχώρησε ο Ζιώγας

Το… ντέρμπι της Παναχαϊκής με την Λάρισα είχε και… τρίτο ημίχρονο, καθώς κατά τη συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών, ο Μιχάλης Ζιώγας αποχώρησε ενοχλημένος από την τοποθέτηση του Ηλία Φυντάνη.

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο τεχνικός ηγέτης των φιλοξενούμενων, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του από την επίθεση που έγινε στην αρχή του αγώνα προς τον γενικό αρχηγό της ΑΕΛ, Μίμη Τσακμπανίδη.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε μια καλή και ιστορική ομάδα με ποιότητα. Με στεναχώρησε ένα γεγονός που έγινε πριν από την έναρξη του αγώνα, μια επίθεση στον γενικό αρχηγό μας, τον Μίμη Τσακμακίδη. Δεν είναι συμπεριφορές που αρμόζουν σε μία ομάδα με την ιστορία της Παναχαϊκής».

Και συνέχισε: «Όσον αφορά στο παιχνίδι, θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει νωρίτερα. Όμως, όπως κόντρα στον Γάζωρο πέτυχε στο τέλος ένα δύσκολο γκολ που μας έδωσε τη νίκη, σήμερα, ο Τσιμπάμπα έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο ξεκίνημα του αγώνα. Γνωρίζω καλά τη θέση, γιατί έχω αγωνιστεί σε αυτή ως ποδοσφαιριστής και υπάρχουν φάσεις που μοιάζουν εύκολες, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.

Κάναμε μια αναγκαστική αλλαγή, αλλά διαχειριστήκαμε σωστά το ματς. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς με ένα δεύτερο γκολ μετά το 1-0. Σεμνά και ταπεινά συνεχίζουμε τη δουλειά».

Ερωτηθείς για τη φάση του γκολ της ΑΕΛ, ανέφερε: «Δεν έχω εικόνα. Αλλά να μην στεκόμαστε μόνο σε αυτό. Το γκολ της Παναχαϊκής προήλθε από ανύπαρκτο κόρνερ. Επιπλέον είχαμε τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, απάντησε: «Όχι, γιατί με βάση την εικόνα του αγώνα, δικαιούμασταν τη νίκη».

Απάντηση… Φυντάνη και αποχώρηση Ζιώγα

Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος υποστήριξε πως ο συνάδερφός του πρέπει να ήταν σε άλλο ματς, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μιχάλη Ζιώγα, ο οποίος αποχώρησε από την αίθουσα Τύπου, ενοχλημένος από την αναφορά του προπονητή της Παναχαϊκής.

Συγκεκριμένα, τα λόγια που έφεραν την αποχώρηση Ζιώγα ήταν: «Σήμερα έπαιξαν δύο ιστορικές ομάδες. Προφανώς ο συνάδελφός μου είναι πολύ ενθουσιασμένος που πήρε ισοπαλία μέσα στην Πάτρα, αλλιώς θα πρέπει να ήταν σε άλλο γήπεδο. Η Λάρισα δεν υπήρχε σήμερα».

Και συνέχισε αμέσως μετά την αποχώρηση του προπονητή της ΑΕΛ: «Είναι προσβολή αυτό που κάνει ο συνάδερφος και δείχνει το επίπεδό του. Το γκολ δεν μπορεί να το δει από εκεί που ήταν, εμείς όμως είδαμε πως ήταν καθαρό οφσάιντ και στο τέλος ενημερώθηκα πως το ίδιο έδειξε και η τηλεόραση. Είναι ένα μέτρο οφσάιντ! Στο δε γκολ του Εμπιά, ο παίκτης μας είναι στην ίδια ευθεία. Ο επόπτης έπραξε εις βάρος της Παρασκευής. Σήμερα υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος.

Προετοιμαστήκαμε να παίξουμε 11 εναντίον 11 και όχι 11 εναντίων δεκατεσσάρων! Δεν το περιμέναμε. Όλοι είδατε την εχθρική και σφαγιαστική διαιτησία. Ο κ. συνάδερφος ήρθε προετοιμασμένος γι’ αυτό προφανής και αυτή η συμπεριφορά του. Εκτός από το δεύτερο λεπτό ψάχνω να βρω ευκαιρία της Λάρισας.

Στο β’ μέρος κυριαρχήσαμε και με αντεπιθέσεις προσπαθούν να κλέψουν το ματς. Σήμερα εμείς δεν ήμασταν καλοί εκεί που από την μέρα που ήθρα έχει εντοπιστεί το πρόβλημα και αυτό είναι η τελική πάσα και η τελική ενέργεια. Εκεί έχω ρίξει το βάρος και εκεί θα συνεχίσω να δουλεύω. Βλέπω στα περισσότερα παιχνίδια μια εχθρική διαιτησία από εκεί και πέρα, η διοίκηση θα πράξει τα ανάλογα γιατί κάποιοι δεν βάζουν μυαλό.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έπαιξαν πολύ καλά άσχετα αν είχαν να αντιμετωπίσουν 14. Αν δεν τραυματιζόταν ο Ουρτάδο ίσως είχαμε άλλη εξέλιξη. Πάνω που ανέβαινε έπαθε τράβηγμα, λόγω κόπωσης και εκεί αποδυναμωθήκαμε στην θέση του επιθετικού χαφ. Δεν φοβόμαστε κανέναν θα παίζουν έτσι εντός και εκτός».



ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα Μεντιλίμπαρ - Δύο αλλαγές στη ρεβάνς
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα Μεντιλίμπαρ - Δύο αλλαγές στη ρεβάνς
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Πήγε Κωνσταντινούπολη ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Πήγε Κωνσταντινούπολη ο Βαγγέλης Μαρινάκης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved