Γρηγορίου: «Στόχος μας η πρώτη επτάδα»

Γρηγορίου: «Στόχος μας η πρώτη επτάδα»

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι η είσοδος στην πρώτη επτάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γρηγορίου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για τις δυσκολίες του πρωταθλήματος:

«Αυτό που συμβαίνει είναι πρωτοφανές. Ξαφνικά μπήκαν στο πρωτάθλημα άλλες τρεις ομάδες, ενώ ο σχεδιασμός είχε γίνει για 18. Είμαστε αναγκασμένοι να αντεπεξέλθουμε στον μαραθώνιο, αλλά παρόλα αυτά θα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα της τελευταίας 15ετίας. Εμείς ευτυχώς έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Όποιος έχει υπομονή και επιμονή στο τέλος θα δικαιωθεί.

Υπάρχουν πολλές ιστορικές ομάδες, με βαριές φανέλες, με στόχους, με επενδύσεις. Ο κόσμος στην επαρχία ακόμα ενδιαφέρεται και αγαπάει τις ομάδες, υπάρχει αυτό το τοπικιστικό στοιχείο. Έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από τη Super League».

Για την κούραση:

«Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής και γενικά ομάδα που να είναι προετοιμασμένη για όλο αυτό. Έχουμε παίξει σε έναν μήνα έξι αγώνες και έχουμε και το Κύπελλο. Γι' αυτό και συμβαίνουν τόσο αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα. Είδαμε τη Νίκη Βόλου να νικά στη Μυτιλήνη και να χάνει από την Καβάλα. Τον Θρασύβουλο που χτίστηκε σε λίγες ημέρες να παίρνει αποτέλεσμα στην Καβάλα. Αυτά θα γίνονται μέχρι το φινάλε. Έχει ανέβει το επίπεδο»

Για το γεγονός ότι έχει ζήσει παρόμοιες καταστάσεις στη Δόξα και τον Εθνικό:

«Και στον Εθνικό είχαμε ζήσει έναν μικρό μαραθώνιο. Για ελάχιστες διαφορές δεν βγήκαμε. Είμαι συνηθισμένος... Είναι και θέμα διαχείρισης, αλλά παράλληλα χρειάζονται και αποτελέσματα».

Για το εχείρημα του Πανσερραϊκού:

«Οι 12-13 ποδοσφαιριστές είναι έμπειροι και οι 14-15 νέα παιδιά. Προωθήσαμε έξι παιδιά που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Νέων πέρυσι, επενδύουμε εκεί, αλλά ξέρετε είναι δύσκολο και χρειάζεται χρόνο. Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα και ευελπιστώ ότι αυτή η πορεία θα συνεχιστεί».

Για το γεγονός ότι δόθηκε το περιβραχιόνιο στον Ανάκογλου:

«Το αποφάσισα σε συνεργασία με τον πρόεδρο. Είναι ο πιο παλιός ποδοσφαιριστής στην ομάδα παρότι είναι 21 ετών. Είναι ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα και σύντομα νομίζω θα τον δούμε σε μεγάλες ομάδες. Δεν το λέω, γιατί είναι ποδοσφαιριστής μου, αλλά γιατί το αξίζει. Θα δείτε ότι έχει πολύ μέλλον και άμεσα θα κληθεί ακόμα και στην Εθνική ομάδα».

Για τον στόχο του Πανσερραϊκού:

«Δεν είναι αποκλειστικός στόχος η άνοδος. Όταν ξεκινήσαμε αυτό το εγχείρημα είπαμε να κάνουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που να έχει τα δικά της παιδιά, να έχει παρόν και μέλλον. Στόχος είναι η 7άδα. Εκπροσωπούμε τον Πανσερραϊκό που είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί».

Για το επίπεδο της Super League:

«Βλέπουμε μια ερμαφρόδιτη κατάσταση. Είδαμε ομάδες που δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να κάνουν μεταγραφές όπως η ΑΕΚ, ο ΟΦΗ, ο Άρης, ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό ρίχνει το επίπεδο. Αναγκάστηκαν να επενδύσουν σε νέα παιδιά, αλλά με αυτό τον τρόπο δεν βοηθιούνται και δεν βοηθούν τα νέα παιδιά. Θα έπρεπε να γίνει κάτι διαφορετικό.

Εκτός του Ολυμπιακού που θεωρώ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα σχετικά εύκολα, στις υπόλοιπες θέσεις θα είναι ανταγωνιστική η Super League. Βλέπετε ομάδες όπως η Κέρκυρα που την είχαν ξεγραμμένη να παίρνει αποτελέσματα, ο ΟΦΗ, ο ΠΑΣ το παλεύουν. Ο Πλατανιάς είναι ευχάριστη έκπληξη. Βέβαια, πολλοί ποδοσφαιριστές που δεν βρηκαν δουλειά στη Super League, ήρθαν στη Football League και έχουν βοηθήσει να ανέβει επίπεδο το πρωτάθλημα».



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved