Αστέρας Μαγούλας: «Παράσταση θεάτρου σκιών»

Αστέρας Μαγούλας: «Παράσταση θεάτρου σκιών»

Ακόμα «βράζουν» στον Αστέρα Μαγούλας με τη διαιτησία του Σφακιανάκη (Αθηνών) στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου και εξέδωσαν ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους.

Η ομάδα της Δυτικής Αττικής χαρακτήρισε εχθρική τη διαιτησία, ενώ τόνισε πως μετέτρεψε το παιχνίδι σε παράσταση θεάτρου σκιών. Παράλληλα, τόνισε πως όσες φορές έχει οριστεί σε παιχνίδι του Αστέρα διαιτητής από τον σύνδεσμο Αθηνών, υπήρχε άσχημη μεταχείριση προς την ομάδα και υπάρχει η σκέψη να ζητηθεί να μην ορίζονται ρέφερι από τον συγκεκριμένο σύνδεσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για ακόμη μια φορά γίναμε θεατές στο ίδιο έργο και μάλιστα ένα έργο κακό-σκηνοθετημένο και κακό-ερμηνευμένο. Αν και ο τίτλος θα έπρεπε να είναι «Αστέρας Μαγούλας – Ολυμπιακός Βόλου» χάρη στα πεπραγμένα του, ο ρέφερι κύριος Σφακιανάκης (από τον Σύνδεσμο Αθηνών) ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και μαζί με τους… «κομπάρσους» του, κύριους Δόση και Κουτσόγιαννο (επίσης από ΣΔ Αθηνών) μετέτρεψε έναν αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας σε παράσταση θεάτρου σκιών…

Σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά κυρίως μετά την επίτευξη του τέρματος από την ομάδα μας ο κύριος Σφακιανάκης έκανε… τα μαγικά του μέχρι και το σημείο που επήλθε η ανατροπή από την ομάδα του Βόλου. Εκτός όμως από τα εσκεμμένα, ο κύριος διαιτητής υπέπεσε και σε σωρεία λαθών ανικανότητας τα οποία βάρυναν και τις δύο ομάδες και τα οποία ο Τέταρτος διαιτητής θα μπορούσε να είχε δει αν δεν ασχολιόταν σε όλο το παιχνίδι με τον πάγκο της ομάδας μας… Βέβαια η αγανάκτηση μας μεγαλώνει περισσότερο όταν βλέπουμε τον διαιτητή Σφακιανάκη και τον βοηθό Κουτσόγιαννο στους πίνακες της Football League και τον βοηθό Δόση στα Ταλέντα Βοηθών Super league, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι ικανοί ούτε για την Football League 2.

Την προηγούμενη σεζόν είχαμε τέσσερις ορισμούς διαιτητών από των Σ. Αθηνών και ήταν και οι τέσσερις κακουργηματικοί προς την ομάδα μας (με κορυφαίο τον Τασση στο Πανηλειακος-Αστέρας Μαγούλας) με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να ζητήσουμε να μην ορίζονται στους αγώνες μας διαιτητές από τον εν λόγω σύνδεσμο. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο οι διαιτητές του συγκεκριμένου συνδέσμου δείχνουν τέτοια εμπάθεια στην ομάδα μας και πιστεύουμε πως ως Αστέρας Μαγούλας δεν έχουμε κάνει κάτι για να μας αξίζει τέτοια αντιμετώπιση από τους διαιτητές κανενός συνδέσμου.

Ελπίζουμε, Αξίζουμε και Απαιτούμε ίση μεταχείριση…!
Το Δ.Σ του
Τ.Α.Π ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ».



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved