Αναγέννηση Καρδίτσας: Ευχαριστώ στον κόσμο

Αναγέννηση Καρδίτσας: Ευχαριστώ στον κόσμο

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την παρουσία του κόσμου στον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών για το Κύπελλο Ελλάδας, εξέδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΤΑΠ - ΑΣ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών και συμπαραστάθηκαν με εκπληκτικό τρόπο και πάντα μέσα σε αθλητικό πνεύμα στην ομάδα μας να φθάσει σε μια μεγάλη νίκη και ταυτόχρονα στην πρόκριση για την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας!

Τους καλούμε να στηρίξουν μαζικά την προσπάθεια που γίνεται για να γευτούμε όλοι μαζί μοναδικές στιγμές που μόνο η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ξέρει να προσφέρει τόσο και απλόχερα διαχρονικά στο αθλητικό κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής μας.

Η μεγάλη οικογένεια της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ γιόρτασε την περασμένη Τετάρτη μια μεγάλη νίκη η οποία αποδεικνύει - και σε αγωνιστικό πλέον επίπεδο - την πρόοδο της ομάδας μας που προέρχεται μέσα από μια υπερβατική προσπάθεια που ξεκίνησε από τον περασμένο Οκτώβριο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σ' όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου για την καταπληκτική τους παρουσία και υποσχόμαστε ως διοίκηση ότι θα σταθούμε με όλες τις δυνάμεις μας δίπλα τους όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα που θ' ακολουθήσουν!

Θέλουμε επίσης να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον άτυχο φίλαθλο της ομάδας μας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε. Γνωστοποιούμε ότι αντιπροσωπεία της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας και συμπαραστάθηκε στην οικογένεια του και χάρισε λάβαρα και φανέλα της ομάδας.

Τέλος, δηλώνουμε πως η ομάδα μας θα κινηθεί προσγειωμένη και προσηλωμένη απόλυτα στο μεγάλο στόχο της πλήρους εξυγίανσης και αναδόμησης της. Καμία αγωνιστική εφήμερη διάκριση και κανένα περιστασιακό κακό αποτέλεσμα δεν πρέπει να μας οδηγήσουν στο να παρεκκλίνουμε από το στόχο αυτό.

Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ να πατήσει γερά στο μέλλον βασιζόμενη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟΝ στον κόσμο της».Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Έτσι οχυρώνονται οι δήμοι στα βόρεια της Αττικής – Ρεπορτάζ Newsbomb.gr
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Έτσι οχυρώνονται οι δήμοι στα βόρεια της Αττικής – Ρεπορτάζ Newsbomb.gr
Λυκογιάννης: «Μάθαμε να λειτουργούμε με προβλήματα»
Λυκογιάννης: «Μάθαμε να λειτουργούμε με προβλήματα»
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ξεπούλησαν οι αλυσίδες χιονιού - Ουρές έξω από καταστήματα
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ξεπούλησαν οι αλυσίδες χιονιού - Ουρές έξω από καταστήματα
Στίβος: Έκτος ο Καραλής στο Λοτζ
Στίβος: Έκτος ο Καραλής στο Λοτζ