Παναχαϊκή: Νέα σύννεφα για Μπρέσκα

Παναχαϊκή: Νέα σύννεφα για Μπρέσκα

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια της Παναχαϊκής για την αδιαφορία που δείχνει ο Μάριο Μπρέσκα στις προπονήσεις και τους αγώνες, που με ανακοίνωση του βάζει τελεσίγραφο.

Το μέλλον του Σλοβένου άσου θα κριθεί στο παιχνίδι με τη Λάρισα, καθώς αν δεν βελτιώσει την απόδοσή του, σύμφωνα με τα κριτήρια των Πατρινών, δεν αποκλείεται να λυθεί το συμβόλαιό του. Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση της Παναχαϊκής στο περιθώριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αποκλείοντας τον Πανηλειακό στον Πύργο, στη διαδικασία των πέναλτι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1)Η  ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί τους Nortenos για την ηθική συμπαράσταση προς τους ποδοσφαιριστές και για την απόλυτα κόσμια συμπεριφορά τους .

Οι οπαδοί μας δεν έπαψαν ούτε λεπτό να ενθαρρύνουν την ομάδα και το κυριότερο από όλα δεν αντέδρασαν στα χυδαία συνθήματα των οργανωμένων οπαδών του Πανηλειακού.

2) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει τις πιο θερμές της ευχαριστίες στην διοίκηση, στην συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών για την εξαιρετική φιλοξενία την οποία επεφύλαξαν στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στην διοίκηση και στους οπαδούς μας.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή επιφυλάσσεται να ανταποδώσει με την πρώτη ευκαιρία και εύχεται κάθε επιτυχία στην εξαιρετική ποδοσφαιρική ομάδα, στον προπονητή κ. Γιαννακόπουλο στον πρόεδρο κ. Ντάβαρη και στην διοίκηση της ΠΑΕ Πανηλειακός.

3)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή για άλλη μια φορά με κίνδυνο να γίνει γραφική διαμαρτύρεται για την συμπεριφορά των δύο βοηθών διαιτητών οι οποίοι προκάλεσαν στο τέλος μέχρι γέλιο για τις κωμικές υποδείξεις τους εις βάρος των ποδοσφαιριστών μας.

Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε συγχαρητήρια στον διαιτητή αλλά η πρωτοφανής αποβολή του ποδοσφαιριστή μας Antoni Fation γιατί πανηγύρισε με τον τρόπο που πανηγύριζαν όλοι οι ποδοσφαιριστές κάνοντας το σήμα της σιωπής προς τους αντίπαλους οπαδούς αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία με αποτέλεσμα να αποτελεί το κεντρικό θέμα σε όλες τις Αθηναϊκές εφημερίδες.

Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Μαπούκου αλλά δυστυχώς στο τέλος θα το συνηθίσουμε κάθε Κυριακή να μας ακυρώνεται ένα ως δυο γκολ.

4)Υπάρχει τεράστια δυσαρέσκεια στην διοίκηση και τους προπονητές  της ΠΑΕ Παναχαϊκή  για την πρωτοφανή αδιαφορία που επιδεικνύει στις προπονήσεις και στους αγώνες ο Mario Breska.

Ο Mario Breska έχει εξοφληθεί το ¼ του συμβολαίου του προκαταβολικά και η συνεισφορά του στην ομάδα είναι αντιστρόφως ανάλογη με την αμοιβή του.

Τα περιθώρια υπομονής εξαντλούνται και είναι βέβαιο πως  αν δεν βελτιωθεί άμεσα η συμπεριφορά του θα υπάρξουν εξελίξεις.

Το παιχνίδι με την ΠΑΕ Λάρισα θα αποτελέσει το τελευταίο κριτήριο για την συνέχιση της παραμονής του Mario Breska μέσα στα αποδυτήρια της Παναχαϊκής αφού η παρουσία του εκεί αποτελεί ωρολογιακή βόμβα.



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θλάση στη γάμπα ο «Greek Freak» - Το διάστημα που θα μείνει εκτός παρκέ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θλάση στη γάμπα ο «Greek Freak» - Το διάστημα που θα μείνει εκτός παρκέ
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Στο Μπέργκαμο ο ημιτελικός της Ιταλίας με την Β. Ιρλανδία
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Στο Μπέργκαμο ο ημιτελικός της Ιταλίας με την Β. Ιρλανδία
Κύπελλο Ελλάδας, Ηρακλής – Παναιτωλικός 0-0: «Αγκάλιασε» την πρόκριση η ομάδα του Αγρινίου
Κύπελλο Ελλάδας, Ηρακλής – Παναιτωλικός 0-0: «Αγκάλιασε» την πρόκριση η ομάδα του Αγρινίου
Κακοκαιρία Byron: Κλειστά όλα τα σχολεία στην Αττική την Παρασκευή με απόφαση Χαρδαλιά
Κακοκαιρία Byron: Κλειστά όλα τα σχολεία στην Αττική την Παρασκευή με απόφαση Χαρδαλιά
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved