Στράντζαλης: «Κάποιοι δεν είναι έτοιμοι»

Στράντζαλης: «Κάποιοι δεν είναι έτοιμοι»

Ικανοποιημένος μόνο από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιώργος Στράντζαλης μετά την ισοπαλία (3-3) με τον Εθνικό Γαζώρου.

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Γηραιού είπε:

«Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με αρκετές φάσεις. Μέσα στην έδρα μας κυνηγούσαμε το σκορ από το πέμπτο λεπτό. Θεωρώ ότι ο ρυθμός που είχαμε μετά το τέρμα που δεχτήκαμε ήταν πολύ ικανοποιητικός. Στη συνέχεια, το πρώτο γκολ που πετύχαμε, επιβράβευσε την προσπάθεια και μαζί, το δοκάρι που είχαμε, μας έδωσαν μεγαλύτερο ενθουσιασμό για να μπούμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Το δεύτερο γκολ μας έδωσε μεγαλύτερο ενθουσιασμό.


Σε όλη αυτή την προσπάθεια, δεν διακρίνω έλλειψη πάθους αλλά κόπωση από κάποιους. Η ομάδα είναι καλά γυμνασμένη και μπορεί να παίξει και 90 και 120 λεπτά. Απλώς, κάποιοι παίκτες δεν είναι ακόμη όσο θέλουμε έτοιμοι. Το ότι μείναμε πίσω στο σκορ με 10 παίκτες και ισοφαρίσαμε σημαίνει πάρα πολλά. Αυτό δίνει αξία στην προσπάθεια και θέλω ο κόσμος να συνεχίσει να μας πιστεύει όσο πιστεύουμε και εμείς στον εαυτό μας. Ο κόσμος μας ενίσχυσε πολύ».

Για τους φιλάθλους: «Είμαστε Ηρακλής, το νιώσαμε από το πρώτο σφύριγμα από τον παλμό του κοινού μας. Θέλαμε να δώσουμε και εμείς παλμό. Ο κόσμος είδε μια ομάδα που θα προσπαθεί. Η προσπάθεια με αφήνει ικανοποιημένο όχι το αποτέλεσμα».

Για τον Κριβοκάπιτς: «Θα γίνει η διαχείριση για αυτό τον παίκτη, θέλουμε την ποιότητα που έχει και προσπαθούμε μέσα από τα παιχνίδια να τον έχουμε πάντα όσο το δυνατόν πιο έτοιμο ώστε να φθάσει και αυτός στην κατάσταση που επιθυμεί. Σήμερα τον πιέσαμε πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι».

Για την εμπιστοσύνη που έχει στην ομάδα: «Ο Ηρακλής μπορεί παντού, και μέσα και έξω. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και στους παίκτες αυτούς που δουλέψαμε εννιά εβδομάδες και σε αυτούς που ήρθανε τώρα. Έχουμε 35 παίκτες και πρέπει να κάνουμε τη σωστή διαχείριση στο υλικό».

Για τον τραυματισμό του Χιονίδη και την αποβολή του Παληγεώργου: «Θέλαμε να βάλουμε τον Τροΐρη και να βγάλουμε τον Κριβοκάπιτς, να βγάλουμε τον Μανώλη (σ.σ. Λιαπάκη) να μαζέψουμε το παιχνίδι, υπήρχαν αρκετά παιχνίδια κουρασμένα. Ο Βουτσιάς μου ζήτησε αλλαγή από το ημίχρονο».

Για το αν υπήρχαν αμυντικά κενά: «Δεν είχαμε πολλά αμυντικά κενά. Υπήρχαν βέβαια οι στημένες φάσεις. Ο αντίπαλος έκανε τρία γκολ και μία φάση. Ο αντίπαλος δεν νομίζω ότι μας πίεσε. Έβαλα τον Γκόγκα για να πάει το παιχνίδι στη δύναμη».

Για το αν κάποιος ή κάποιοι από τους νέους παίκτες θα είναι έτοιμοι να μπούν στα σχέδια για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του Ηρακλή, την Τρίτη στο Αίγιο, με την Παναχαϊκή: «Ενδεχομένως να είναι κάποιος ή κάποιοι. Θα τους δούμε και μέσα στις προπονήσεις.

Αυτοί που ήρθαν στην ομάδα δείχνουν ζήλο και αυταπάρνηση να αγωνιστούνε. Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές γιατί έχουμε μαραθώνιο. Μην ξεχνάτε ότι ήρθαν δύο παίκτες ξένοι και τα εργομετρικά τους δεν ήταν καλά και δεν ολοκληρώσαμε τις μεταγραφές. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Πηγή φωτό: www.bluearena.gr



Κέντρικ Ναν: Το «ευχαριστώ» στον κόσμο και το μήνυμα για το Βερολίνο - «Θέλουμε τον τίτλο»
Κέντρικ Ναν: Το «ευχαριστώ» στον κόσμο και το μήνυμα για το Βερολίνο - «Θέλουμε τον τίτλο»
Παναθηναϊκός AKTOR: Πόσα εισιτήρια δικαιούται για το Final Four της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR: Πόσα εισιτήρια δικαιούται για το Final Four της EuroLeague
Πιτίνο: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πάμε για το 7ο»
Πιτίνο: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πάμε για το 7ο»
Παναθηναϊκός Aktor: 13 χρόνια από την κατάκτηση του 6ου Ευρωπαϊκού
Παναθηναϊκός Aktor: 13 χρόνια από την κατάκτηση του 6ου Ευρωπαϊκού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved