Εθνικός Γαζώρου: «Ο Νομός έχει όνειρα»

Εθνικός Γαζώρου: «Ο Νομός έχει όνειρα»

Τη σημασία στο... ταξίδι και όχι στον προορισμό δίνουν στον Εθνικό Γαζώρου, κάτι που φάνηκε στην παρουσίαση της νέας φανέλας.

Με κεντρικό σύνθημα «ο Νομός Σερρών έχει ποδοσφαιρικά όνειρα», πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση της νέας εμφάνισης του Εθνικού Γαζώρου για το πρωτάθλημα της football league 2012 2013.

Παρουσία της διοίκησης, του τεχνικού team, ποδοσφαιριστών αλλά και φιλάθλων του Εθνικού Γαζώρου, παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις της ομάδος , η μπλε, η λευκή και η πράσινη του τερματοφύλακα, ενώ ταυτόχρονα ανακοινώθηκε η συνεργασία με την εταιρεία αθλητικών ειδών Puma.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που προηγήθηκε της παρουσίασης, τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου, Χρήστος Μέγκλας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ομάδα άλλαξε για ακόμη μια φορά κατηγορία, όπως το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια και αποτελεί επενδυτή για τον νομό Σερρών. Ο κύριος Μέγκλας, αφού αναφέρθηκε στα διοικητικά και οργανωτικά της ομάδας, ανακοίνωσε την συμφωνία με την ΕΠΣ Σερρών για την χρήση των δύο γηπέδων από τον Εθνικό Γαζώρου για τις ανάγκες του.

Χρ. Μέγκλας: « Έχουμε κάνει συμφωνία με την ΕΠΣ για τα 2 γήπεδα που έχει. Ανακατασκευάζουμε τον χλοοτάπητα του ενός γηπέδου και ξηλώσαμε το πλαστικό που ήταν παλιό στο άλλο γήπεδο και σπείραμε φυσικό χλοοτάπητα. Έτσι θα δημιουργηθούν δύο αγωνιστικοί χώροι που λείπουν από την πόλη και τον νομό Σερρών, για προπονήσεις, για τις μικτές, αλλά και για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Προσπάθεια μας πάντα είναι να αυξήσουμε τα γήπεδα του Νομού Σερρών».

Κάνοντας αναφορά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, την πρώτη ομάδα, την Κ20 αλλά και τις ακαδημίες του Εθνικού Γαζώρου, τόνισε: «Η πρώτη ομάδα έχει 19 Σερραίους στην καταγωγή ποδοσφαιριστές. Ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Θα είναι μια μεγάλη σε διάρκεια ποδοσφαιρική χρονιά με τις 21 ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, και με πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές».

Παίρνοντας στην συνέχεια τον λόγο ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε: «Σα να μη πέρασε μια μέρα από την περσινή παρουσίαση της φανέλας. Αυτό που μας κάνει χαρούμενους είναι ότι ο Εθνικός εξελίσσεται και γίνεται μεγαλύτερος και πιο δυνατός. Ο Εθνικός έχει ποδοσφαιρικά όνειρα που συνοδεύονται από αυτή την φανέλα και πρέπει να τα υπηρετήσουμε όλοι μας με αυταπάρνηση. Αυτή η φανέλα πρέπει να ταξιδέψει μακριά και να γίνει γνωστή και να ακολουθηθεί από τη φήμη της ομάδας που υπηρετεί το ποδόσφαιρο, που ζει για το ποδόσφαιρο και δεν ζει για άλλους στόχους. Υπηρετούμε με μεγάλη αγάπη και πάθος τον Εθνικό, και προσπαθούμε να κάνουμε αυτό το ταξίδι, για το ταξίδι και όχι για τον προορισμό. Εύχομαι αυτή η φανέλας να ευχαριστηθεί αυτό το ταξίδι και αν όλα πάνε καλά σε αυτή την πορεία και ο προορισμός θα είναι ευχάριστος.»

Νίκος Κατσαβάκης – Αρχηγός Εθνικού Γαζώρου

"Επιτέλους ξεκινάμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα το Σάββατο, και θα πάμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Ηρακλή. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη, και εύχομαι ολόψυχα να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε υγιείς πάνω από όλα".

Παναγιώτης Μπεκιάρης – Αρχηγός Εθνικού Γαζώρου

"Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην διοίκηση στο προπονητικό team και στους ποδοσφαιριστές. Από την πλευρά μας θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να ευχαριστηθούμε όλη την χρονιά και όλο το ταξίδι, όπως είπε και ο προπονητής.»

Ευστάθιος Μελικίδης – Εκπρόσωπος PUMA

«Χαίρομαι πραγματικά που βρίσκομαι ανάμεσα σας. Βλέποντας την προσπάθεια που έχετε κάνει τα τελευταία χρόνια, δείξατε ότι αυτοί που εργάζονται και δουλεύουν με μεθοδικότητα μπορούν να καταφέρουν πολλά. Συγχαρητήρια. Εύχομαι η ομάδα σας και φέτος να πανηγυρίσει άνοδο. Σαν εταιρεία PUMA θα είμαστε κοντά στην προσπάθεια σας, και θα σας βοηθάμε σε ότι χρειαστείτε».

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ

Τέλος, το μέλος της Διοίκησης της ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου, Στέλιος Μετσιμενίδης, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που κάνει φέτος ο Εθνικός Γαζώρου, με την παρουσία του στο γήπεδο. Παράλληλα ανακοίνωσε πως για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή, εισιτήρια για τους Σερραίους φιλάθλους θα διατίθενται από την ΘΗΡΑ16 στο Καυτατζόγλιο Στάδιο, στην τιμή των 10Ευρώ.



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved