Κουτσοσπύρος: «Φαβορί για την άνοδο ο Παναιτωλικός»

Κουτσοσπύρος: «Φαβορί για την άνοδο ο Παναιτωλικός»

Τον τίλτο του φαβορί για την άνοδο στη Super League έχουν πορσάψει άπαντες στην ομάδα του Παναιτωλικού, κάτι που αποδέχτηκε ο Χρήστος Κουτσοσπύρος.

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για το καλό σύνολο που διαθέτει η ομάδα του Αγρινίου, ενώ υπογράμμισε πως η άνοδος είναι ο μοναδικός στόχος του συλλόγου.

Αναλυτικά δήλωσε ο Κουτσοσπύρος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Δυτικά 9,61»:

Για την επιστροφή του στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά: «Δεν μου πήρε καιρός να προσαρμοστώ αφού το κλίμα είναι γνώριμο στο Αγρίνιο. Δεν κρύβω ότι θέλω να ζήσω στον Παναιτωλικό στιγμές σαν αυτές που ένιωσαν τα παιδιά πριν δύο χρόνια που ανέβασαν την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Κι εγώ τότε ήμουν χαρούμενος και θαυμαστής για την ομάδα της πόλης μου. Και πέρσι ήμουν περήφανος για τον πρώτο γύρο, αλλά θέλω να πιστεύω από αυτό που έγινε μετά να βγουν όλοι σοφότεροι. Να μάθουν από λάθη που έγιναν».

Για τον τίτλο του φαβορί που έχει ο Παναιτωλικός: «Μας θεωρούν ως φαβορί γιατί ξέρουν ότι ο Παναιτωλικός είναι μια καλή ομάδα, με κόσμο και καυτή έδρα. Τον τίτλο του φαβορί τον αποδεικνύεις στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολλά τα παιχνίδια και πρέπει να το δείξεις. Για να το λένε οι άλλοι κάτι ξέρουν. Η μοίρα του Παναιτωλικού λόγω κόσμου και ιστορίας είναι να πρωταγωνιστεί. Πάντα στόχος είναι ο πρωταθλητισμός. Ακόμη και στην στραβή οι μεγάλες ομάδες εκεί δείχνουν χαρακτήρα, συσπειρώνονται και πάνε μετά καλύτερα».

Για το πρωτάθλημα της football league: «Έχει ιδιαιτερότητες το πρωτάθλημα. Δεν είναι σαν την Σούπερ Λίγκα που θα την χαρακτήριζα. κυριλέ κατηγορία. Η Β΄εθνική έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες ότι θα πάνε σε γήπεδα μικρά, με κακούς αγωνιστικούς χώρους, με λίγο κόσμο που ο αντίπαλος θα προσπαθεί να καταστρέψει το παιχνίδι».

Για το ρόστερ του Παναιτωλικού: «Έχουμε ποιοτικό ρόστερ. Πρέπει να είμαστε όλοι οικογένεια. Θα χρειαστεί και η ποιότητα και η δύναμη για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα».

Για το αν τον φοβίζει το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές επιλογές στην επίθεση: «Όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι σίγουρος για τον εαυτό το δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ο υγιής ανταγωνισμός είναι ότι καλύτερο για μια ομάδα. Εγώ έρχομαι από μια καλή σεζόν και θέλω να αποδείξω στον προπονητή μου ότι είμαι σε θέση να παίζω και να βοηθήσω».

Για το αν ο Παναιτωλικός παρουσιαστεί έτοιμος στο πρωτάθλημα: «Ξεκινήσαμε εδώ και αρκετό καιρό την προετοιμασία και αποκτήσαμε ομοιογένεια. Θα είμαστε έτοιμοι, θα είμαστε ομάδα όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για την αφλογιστία στο τελευταίο φιλικό στον Πύργο: «Όταν κάνεις ευκαιρίες δεν σκοράρεις δεν ανησυχείς. Το θέμα είναι το αντίθετο. Αν βάζαμε εμείς πρώτοι γκολ θα ήταν άνετη νίκη και με ευρύ σκορ. Τα φιλικά είναι για να δουλεύεις τις αδυναμίες σου».

Για το ποιες ομάδες θα ξεχωρίσουν στο πρωτάθλημα: «Είναι 4-5 ομάδες αρκετά ανταγωνιστικές και αυτές θα πρωταγωνιστήσουν ως το τέλος. Αυτές που έχουν καλό ρόστερ και βγάζουν υγεία στην διοίκηση όπως ο Εργοτέλης, οι Σέρρες, η Δράμα και η Παναχαϊκή».

Για την επιστροφή του ως παίκτης του Παναιτωλικού στο κλουβί: «Περιμένω καιρό αυτή την στιγμή. Μακάρι να γίνει άμεσα η κλήρωση και να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Θα ήθελα όπως και τα άλλα παιδιά να παίξουμε πρώτη αγωνιστική στο γήπεδο μας και μαζί με τους φιλάθλους μας να ξεκινήσουμε με νίκη».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Να έχω μια καλή σεζόν. Να συνεχίσω την καλή πορεία από πέρσι. Να βάλω διψήφιο αριθμό τερμάτων. Να είμαι στους 3 πρώτους σκόρερ της κατηγορίας και αν το καταφέρω αυτό νομίζω θα έχω βοηθήσει τα μέγιστα να είναι και η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα».

Σύγκριση με άλλες ομάδες που αγωνίστηκε: «Αν εξαιρέσουμε τον Ατρόμητο, ο Παναιτωλικός καλύπτει ότι μπορεί να φανταστεί ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δεν υπάρχουν ομάδες σαν τον Παναιτωλικό στην Β΄εθνική. Είναι πολυτέλεια».



NBA: Νέο break οι αγριεμένοι Τίμπεργουλβς στο Ντένβερ, στα «σχοινιά» οι Πρωταθλητές!
NBA: Νέο break οι αγριεμένοι Τίμπεργουλβς στο Ντένβερ, στα «σχοινιά» οι Πρωταθλητές!
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved