Διάβημα στο Υπουργείο η Καλλιθέα!

Διάβημα στο Υπουργείο η Καλλιθέα!

Η Καλλιθέα θα προχωρήσει σε διάβημα στην ηγεσία του Υπουργείου προστασίας του πολίτη, ενώ κατήγγειλε την Αστυνομική διεύθυνση Πατρών, γιατί δεν την προστάτευσε στον αγώνα με την Παναχαϊκή.

Καταγγελιών συνέχεια στη Football League. Μία ημέρα μετά τον αγώνα με την Παναχαϊκή η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας κατήγγειλε τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής, Λαμπρόπουλο και Ντίνα ότι γρονθοκόπησαν τους συναδέλφους τους, των «κυανόλευκων», ενώ μίλησε για τέλεια «οργάνωση» που είχε στόχο να μην προβιβαστούν εκείνοι στη Super League!

Αναλυτικά η Καλλιθέα ανέφερε:

«Από την αρχή του πρωταθλήματος γνωρίζαμε ότι κάποιοι δεν ήθελαν την Καλλιθέα να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ και χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα για να πετύχουν τον υπόγειο σκοπό τους. Η ομάδα μας δέχθηκε τους τελευταίους δύο μήνες έναν απίστευτο πόλεμο σε βάρος της. Αρχικά με το δήθεν στημένο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών και την ανώνυμη επιστολή της UEFA, που είχε ως βασικό στόχο την ομάδα μας.

Αποδείξαμε με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι όλα ήταν μία σκευωρία και τελικώς αθωωθήκαμε. Όμως ο πόλεμος συνεχίστηκε όταν η ομάδα μας πέρασε νικηφόρα μέσα από την έδρα του Πλατανιά. Ενώ η Καλλιθέα ήθελε μόνο ένα πόντο στα δύο προτελευταία παιχνίδια αδικήθηκε κατάφωρα τόσο στον αγώνα με την Καλλονή (όπου δεν μας δόθηκε καθαρό πέναλτι και αντιμετωπίσαμε εχθρική διαιτησία) όσο και στον χθεσινό με την Παναχαϊκή.

Η «οργάνωση» ήταν τέλεια από την προηγούμενη αγωνιστική όταν ο διαιτητής του αγώνα Πλατανιά-Παναχαϊκής δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, οπότε θα ήταν πολύ πιθανό το «Χ».

Όμως τα έκτροπα επεκτάθηκαν και εκτός γηπέδων. Η ΠΑΕ Καλλιθέα καταγγέλλει τη συμπεριφορά της αστυνομίας, στον αγώνα με την Παναχαϊκή, καθώς ενώ είχε δοθεί διαβεβαίωση ότι θα υπάρχουν ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις στη φυσούνα και το γήπεδο αυτό δεν έγινε. Δυστυχώς είδαμε ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής με «πρωτεργάτες» τους τιμωρημένους Λαμπρόπουλο και Ντίνα (που προφανώς ήθελαν να δικαιολογήσουν το μισθό τους με γροθιές) να επιτίθενται στους παίκτες της Καλλιθέας. Χτυπούσαν αδιακρίτως, και γρονθοκόπησαν τον ποδοσφαιριστή μας Μιχαλόπουλο στο ημίχρονο ενώ η αστυνομία ήρθε με καθυστέρηση 5 λεπτών, και αφού είχαν γίνει τα επεισόδια.

Καταγγέλλουμε ανοικτά ως ανίκανο τον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πατρών που δεν προστάτευσε την ομάδας μας και θα κάνουμε ειδικό διάβημα στην ηγεσία του Υπουργείου προστασίας του Πολίτη, για να γνωρίζουν όλοι. Διαπιστώσαμε με οργή ότι και η διοργανώτρια αρχή δεν εκτέλεσε σωστά το ρόλο της. Ο πρώτος παρατηρητής ήρθε στον αγώνα 30 λεπτά μετά την έναρξη.

Είναι κρίμα, στη γενική διάβρωση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάποιοι να στερήσουν από την Καλλιθέα να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδό της στην Σούπερ Λιγκ. Ο διαιτητής του αγώνα Κος Κοτσιαύτης έκανε τα πάντα όχι μόνο να χάσει η Καλλιθέα αλλά να αποδεκατιστεί και να έχει σοβαρές ελλείψεις στον τελευταίο αγώνα με τον Πλατανιά. Έδειξε οκτώ κίτρινες κάρτες, τρομοκρατούσε τους παίκτες, απέβαλλε τον Μιχαλόπουλο, καταλόγισε ανύπαρκτο φάουλ όπου προήλθε το γκολ στο 88ο λεπτό. Υπήρχαν πιο έμπειροι και αξιόλογοι διαιτητές από τον Κο Καμπαξή, Κο Βαλιώτη και τον Κο Κοτσιαύτη να οριστούν στα play-off.

Εμείς είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας, ντρεπόμαστε για την κατάντια του ποδοσφαίρου. Μετά τον τελευταίο αγώνα με τον Πλατανιά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Νίκος Σαλευρής θα μιλήσει για όλους και για όλα».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved