Έμεινε η Προοδευτική στην Football League 2!

Έμεινε η Προοδευτική στην Football League 2!

Σε ένα παιχνίδι που έσπασαν... καρδιές, η Προοδευτική πήρε τη νίκη-παραμονή στην κατηγόρια, νικώντας στον αγώνα μπαράζ τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας με 1-0 στα Τρίκαλα.

Οι «βυσσινί» μπήκαν πολύ καλύτερα στο ματς και απείλησαν μόλις στο 13', όταν το πλασέ του Ερρίκου πέρασε λίγο άουτ. Την ίδια κατάληξη είχαν και τα σουτ των Λύγκου και Καλαϊτζίδη στο 32' και 33' αντίστοιχα.

Οι Σερραίοι δεν έδειχναν πως μπορούσαν να παραβιάσουν την εστία του Ζήνωνος και η διπλή επέμβαση του Κουμή στα σουτ των Σούφλα και Σάμιου, κράτησαν το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη και πάλι ο Κουμής κρατούσε όρθιο τον Μέγα Αλέξανδρο, αφού η Προοδευτική πίεζε όμως ο Μέγας αντιστέκοταν.

Στο 83' όμως, ο Μπερνιδάκης έβγαλε τη σέντρα, ο Καλαϊτζίδης έκανε το συρτό σουτ και άνοιξε το σκορ για τους Κορυδαλλιώτες.

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι και η «Προό» πήρε τη νίκη και μαζί την παραμονή της στην Football League 2.

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας (Βαγγέλης Τούσκας): Κουμής, Βελετάνης, Τσεμπερίδης, Μαρίγκος, Σαλμάς, Σιδηρόπουλος, Ζιγκερίδης Χ(78΄ Γ. Ζιγκερίδης), Λεωνίδας, Μουτίδης(87΄ Δαλκίδης), Νίρλας, Δελήμπασης

Προοδευτική (Πέτρος Δημητρίου): Ζήνωνος, Συρίγος, Αργυρός, Σούφλας, Παπανικόλας, Σάμιος(88΄ Γρίβας), Ερρίκος(75΄ Μπερνιδάκης), Καλαϊτζίδης, Λύγκος, Αλεξίου, Πολυχρονίδης



Ρεάλ Μαδρίτης: Δυσαρέσκεια Καμαβινγκά για Αλόνσο - Ζήτησε να φύγει
Ρεάλ Μαδρίτης: Δυσαρέσκεια Καμαβινγκά για Αλόνσο - Ζήτησε να φύγει
Άρης για Γκάλη: «Σαν σήμερα η στον ελληνικό αθλητισμό…»
Άρης για Γκάλη: «Σαν σήμερα η στον ελληνικό αθλητισμό…»
«Μέσα» ο Νιλικίνα, έξω και πάλι ο ΜακΚίσικ
«Μέσα» ο Νιλικίνα, έξω και πάλι ο ΜακΚίσικ
Πρόκριση για την Ντουντουνάκη στα ημιτελικά των 50μ πεταλούδας
Πρόκριση για την Ντουντουνάκη στα ημιτελικά των 50μ πεταλούδας
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved