Καλλιθέα: Χωρίς Μουσταφίδη – Αρβανίτη στη Μυτιλήνη

Καλλιθέα: Χωρίς Μουσταφίδη – Αρβανίτη στη Μυτιλήνη

Χωρίς τους Μουσταφίδη, Αρβανίτη θα παραταχθεί η Καλλιθέα στην κυριακάτικη (24/06) εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ Καλλονής, για την τέταρτη αγωνιστική των play offs της Football League.

Οι δύο άσοι των πρωτευουσιάνων συμπλήρωσαν κάρτες στη χθεσινή (21/06) νίκη (1-0) επί του Πλατανιά και ο Νίκος Παντέλης δεν μπορεί έτσι να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους για την κρίσιμη αναμέτρηση με τους Καλλονιώτες. Τη θέση τους στην ενδεκάδα θα πάρουν οι Στούμπος – Δημητρίου, ενώ υπενθυμίζεται πως νοκ άουτ έχει τεθεί και ο Βιδάλης.

Η αποστολή της Καλλιθέας επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής (22/06) στο Ελ. Βενιζέλος. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής της από την Κρήτη, τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της Καλλιθέας, Σταύρος Καρακασίδης, έκανε την εξής δήλωση: «Η μεγάλη νίκη που πέτυχε η Καλλιθέα επί του Πλατανιά, πέρα από την τεράστια βαθμολογική σημασία που είχε για την ομάδα μας, έδειξε ότι αυτός ο σύλλογος είναι φτιαγμένος από μέταλλο. Σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα στην Κρήτη η Καλλιθέα αγωνίστηκε σχεδόν 30 λεπτά με παίκτη λιγότερο και όμως χάρη στην αυταπάρνηση των ποδοσφαιριστών έφυγε από το γήπεδο με τη νίκη. Η ομάδα μας αντιμετώπισε σωρεία κίτρινων καρτών ιδίως στο πρώτο ημίχρονο.

Η διαιτησία όχι μόνο δεν χαρίστηκε απέναντι στην ομάδα μας αλλά αντιθέτως αντιμετωπίσθηκε με αυστηρότητα σε όλες τις πιθανές ή μη περιπτώσεις φάουλ, με αποτέλεσμα διαρκώς η μπάλα να δίνεται στον αντίπαλο. Για το λόγο αυτό και ενόψει των τελευταίων τριών κρίσιμων αγωνιστικών των πλέι-οφ, καλώ τις αρμόδιες αρχές να ορίζουν με απόλυτη προσοχή τους πιο κατάλληλους διαιτητές προκειμένου το παιχνίδι να παίζεται 50-50. Η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει για τη φιλοξενία τη διοίκηση του Πλατανιά, που δεν έχει άμεση ευθύνη για τα μικροεπεισόδια στο γήπεδο, τα οποία και προσπερνάμε».



Ξεκάθαρο μήνυμα Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Όταν είναι όλοι απέναντι, κάτι με εξιτάρει εμένα…»
Ξεκάθαρο μήνυμα Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Όταν είναι όλοι απέναντι, κάτι με εξιτάρει εμένα…»
Νίκολιτς: «Παιχνίδι-κλειδί με τον Ατρόμητο, θα είναι δυνατή “μάχη”»
Νίκολιτς: «Παιχνίδι-κλειδί με τον Ατρόμητο, θα είναι δυνατή “μάχη”»
Σιώπης: «Να αρχίσουμε νέο σερί νικών στη Λάρισα»
Σιώπης: «Να αρχίσουμε νέο σερί νικών στη Λάρισα»
Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0: Με... οδηγό τον Ελ Κααμπί στο +5 από τον δεύτερο
Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0: Με... οδηγό τον Ελ Κααμπί στο +5 από τον δεύτερο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved