Επιστροφή Σατσίδη με πρόταση αγοράς του Πιερικού!

Επιστροφή Σατσίδη με πρόταση αγοράς του Πιερικού!

Ο Γιώτης Σατσίδης με ανοικτή επιστολή του ζητά να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Πιερικός.

Μετά την αποτυχία του Πιερικού να μπει στα play off ο Γιώτης Σατσίδης έκανε την εμφάνισή του και ζήτησε μέσω τρίτων να εμπλακεί στην ΠΑΕ. Ο πρόεδρος της ομάδας της Κατερίνης, Κώστας Παπαδόπουλος έγινε έξαλλος και απάντησε ότι η ΠΑΕ δεν πωλείται... Την Κυριακή (10/06), ωστόσο, ο πρώτος επέστρεψε και με ανοικτή του επιστολή προς την ΠΑΕ και τα ΜΜΕ ζήτησε να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών!

Η επιστολή του Σατσίδη ανέφερε:

«Προς την ΠΑΕ Πιερικός

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ

ΤΟΥ κ. ΓΙΩΤΗ ΣΑΤΣΙΔΗ

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε κοινωνοί μιας ψευδεπίγραφης εικόνας που καλλιεργείται στη φίλαθλη οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ γύρω από το πρόσωπό μου αλλά και των συνεργατών μου, σχετικής με το ενδιαφέρον μας για την απόκτηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και την ορθή ενημέρωση του φίλαθλου κοινού της Πιερίας, δηλώνω με απόλυτη σαφήνεια και ειλικρίνεια ότι τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου επιθυμούμε και υποβάλλουμε επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ Πιερικός με την οποία στοχεύουμε στην ανάληψη της διοίκησης της ιστορικής ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Πρόταση υπεύθυνη, ειλικρινή και ξεκάθαρη χωρίς περιστροφές και γενικολογίες.

Η απόφασή μας αυτή διέπεται από την αγάπη για την ομάδα και ασφαλώς αποσκοπεί στο να αλλάξει την φθίνουσα πορεία της την οποία με πικρία παρατηρούμε να υλοποιείται το τελευταίο διάστημα, ολοένα και περισσότερο. Επιθυμούμε να οδηγήσουμε τον ΠΙΕΡΙΚΟ σε πορεία ανόδου, επανακτώντας την συμπάθεια, την αγάπη, την αρωγή και την υποστήριξη των φιλάθλων μας, στοιχεία που υπέστησαν κλονισμό από την ανεξήγητη αρνητική φετινή αγωνιστική του διαδρομή.

Για να προλάβουμε τα χειρότερα.

Σχετικά τώρα με την αντιπαράθεσή μου στον τρόπο λειτουργίας καθώς και τις επιλογές του σημερινού Προέδρου της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ κ. Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, οφείλω να ενημερώσω τη φίλαθλη κοινωνία και τους μετόχους και να διευκρινίσω, ότι:

Με την έναρξη της προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2011 – 2012 συμπορεύθηκα τότε στο διοικητικό σχήμα με τον κ. Παπαδόπουλο.
Προγραμματίσαμε σχέδιο ανόδου του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στη Super League με γνώμονα την προτεραιότητα στους νέους ποδοσφαιριστές αλλά και σε συντοπίτες από το ταλαντούχο δυναμικό της περιοχής, καθώς και στην επιλογή αξιόλογου προπονητή που θα κάλυπτε τις παραπάνω προδιαγραφές.

Παράλληλα έθεσα σαν πρώτο όρο τη μη συνεργασία με τον προπονητή κ. Σούλη Παπαδόπουλο το οποίο κρίνω ότι δεν διαθέτει τις προπονητικές ικανότητες των απαιτήσεων που πρότεινα.

Και ενώ αυτά έγιναν αποδεκτά από τον κ. Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, μου γνωστοποιεί την επομένη αθετώντας τα συμφωνηθέντα, τόσο τη συνεργασία με τον προαναφερόμενο προπονητή καθώς και τη στελέχωση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ με πρόσωπα που εισηγήθηκα ότι δεν διαθέτουν τις δυνατότητες προσφοράς.
Σεβόμενος τον εαυτό μου απεχώρησα από το διοικητικό σχήμα.

Δυστυχώς στη διάρκεια της χρονιάς δικαιώθηκα.

Ο προπονητής κ. Σούλης Παπαδόπουλος απομακρύνθηκε κρινόμενος πλέον ως μη ικανός, για να προσληφθεί στο φινάλε του πρωταθλήματος ως «σωτήρας».

Μόνο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Το αντίθετο μάλιστα. Η αγωνιστική πτώση συνεχίσθηκε. Επιπρόσθετα στις μεταγραφές του Ιανουαρίου η ομάδα στελεχώθηκε με μεγάλης ηλικίας ποδοσφαιριστές και μετρίων επιδόσεων οι οποίοι δεν βοήθησαν αγωνιστικά τον ΠΙΕΡΙΚΟ στερώντας μάλιστα την εξέλιξη νεότερων σε ηλικία ποδοσφαιριστών.

Και εδώ δικαιώθηκα. Μετά από μια αγωνιστική αναλαμπή, το θετικό αποτέλεσμα ήταν όνειρο απατηλό. Από τη βεβαιότητα της ανόδου χάθηκε και η προοπτική συμμετοχής μας στα play-off.

Κύριοι,

Σας παρέθεσα ελάχιστα από τα όσα διαδραματίστηκαν και μέρος των διαφωνιών μου. Οι στιγμές δεν είναι για πολλά λόγια.

Διαισθανόμαστε ότι το μέλλον του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την υπάρχουσα κατάσταση προδιαγράφεται δυσοίωνο. Για να μην επανέλθουμε στα «πέτρινα χρόνια» της προ δεκαετίας πορείας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου δηλώνουμε ότι επιθυμούμε να αναλάβουμε τις τύχες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να πετύχουμε να δημιουργήσουμε και πάλι τον μεγάλο ΠΙΕΡΙΚΟ.

Μέσα από ρηξικέλευθες επιλογές και ριζικές αλλαγές θα γυρίσουμε σελίδα.

Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου τόσο η δική μου όσο και της ομάδας των συνεργατών που με περιβάλλει, μαρτυρεί αυτή την προοπτική.
Ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές υποβάλλων την πρόταση.

Αναμένω τη δική σας τοποθέτηση.

Με τιμή

Γιώτης Σατσίδης».



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved