Παπαδόπουλος: «Βοσνιάδης και άλλοι δύο για Πιερικό»

Παπαδόπουλος: «Βοσνιάδης και άλλοι δύο για Πιερικό»

Ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος έδωσε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε σε όλα τα «καυτά» ζητήματα της ομάδας της Κατερίνης.

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης μίλησε ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις φίλων της ομάδας. Αναφέρθηκε στο ζήτημα του προπονητή, στη φετινή σεζόν και στο έμψυχο δυναμικό.

Για τον στόχο της νέας χρονιάς είπε:

«Θέλουμε και την επόμενη χρονιά να είμαστε πρωταγωνιστές. Να κινηθεί ο Πιερικός στις θέσεις 1 με 6».

Για τον προπονητή:

«Θα προχωρήσουμε κατά πάσα πιθανότητα στην πρόσληψη νέου προπονητή με τον Αλέκο Βοσνιάδη να είναι μια από τις τρείς περιπτώσεις που μας ενδιαφέρουν, ενώ ο Τάσος Ιωαννίδης θα παραμείνει στην ομάδα όποιος κι αν είναι ο νέος τεχνικός που θα έρθει.

Θα αποτελεί τον άνθρωπο που θα δίνει λύσεις στον τεχνικό τομέα, σα πρώτος ή δεύτερος προπονητής, ανάλογα πάντα με αυτό που θα χρειαστεί η ομάδα και αυτό που θα του ζητηθεί. Ο Γιώργος Χατζάρας είναι φίλος μου.

Οι δρόμοι μας χώρισαν φιλικά γιατί έτσι έπρεπε να γίνει λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων επί των ημερών του. Θεωρώ ότι έγινε λάθος διαχείριση στο έμψυχο υλικό της ομάδας την περίοδο του Πάσχα όσον αφορά τους ρυθμούς και την ένταση των προπονήσεων και αυτό κατά την άποψη μου λειτούργησε αρνητικά στη συνέχεια με τα γνωστά αποτελέσματα. Λάθη έγιναν και στην αρχή της χρονιάς με την προετοιμασία να μην ήταν αυτή που θα έπρεπε για την ομάδα».

Για τους παίκτες και το οικονομικό:

«Δεν υπήρχε ούτε υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα. Παράδειγμα ο Μοκακέ για τον οποίο λέγεται ότι θέλει να φύγει επειδή είναι απλήρωτος, ενώ ο παίκτης μου ζήτησε νέο διετές συμβόλαιο γιατί αγαπάει τον Πιερικό και θέλει να μείνει στην Κατερίνη.

Δεν υπάρχει θέμα να αλλάξει κάτι σε διοικητικό επίπεδο. Δε πουλάμε, δε παραχωρούμε αυτή τη χρονική περίοδο. Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει, γίνονται επαφές με τους παίκτες και κάποιοι από αυτούς θα αποτελέσουν παρελθόν για την ομάδα. Θα γίνουν εν γνώσει μας και κάποιες προσφυγές.

Οι νεαροί γηγενείς ποδοσφαιριστές έμειναν πίσω σε σχέση με τους άλλους που αγωνίζονταν στο οικονομικό κομμάτι, αλλά αυτό έγινε για να καλύψουμε τα μεγάλα συμβόλαια που είχε υπογεγραμμένα η ΠΑΕ».

Κλείνοντας ανέφερε: «Είμαι οπαδός και όχι μεγαλομέτοχος της ομάδας του Πιερικού».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved