Γαϊδαρτζής: «Για μεγάλα πράγματα η Κρανούλα»

Γαϊδαρτζής: «Για μεγάλα πράγματα η Κρανούλα»

Η Δόξα Κρανούλας έχει δυνατότητες να φτάσει πολύ ψηλά στο μέλλον, όπως τόνισε ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής.

Ο άσος της Κρανούλας μίλησε στον SUPER FM 104,3 για άτυχη χρονιά που θα μπορούσε να είχε καλύτερη κατάληξη για την ομάδα, αλλά είναι αισιόδοξος για το μέλλον, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής:

Για τη φετινή Football League 2: «Η ομάδα ήταν άτυχη φέτος, μας δυσκόλεψε πολύ το γκολ. Πρώτη φορά ζω, όμως, αυτό το πράγμα με 4.5 μήνες προετοιμασία και ούτε 6 μήνες πρωτάθλημα. Δυστυχώς δεν κάναμε πολλά φιλικά γιατί ήμασταν μακριά και δεν μπορούσαν να έρθουν ανταγωνιστικές ομάδες. Ήταν πραγματικά δύσκολες οι καταστάσεις».

Για το αν η παραμονή άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας: «Η χρονιά δεν ήταν πετυχημένη. Σωθήκαμε την τελευταία αγωνιστική. Ήμασταν άτυχοι, όμως, αφού είχαμε κάποιους τραυματισμούς. Ευτυχώς η διοίκηση έχει όραμα και ελπίζουμε για καλύτερα πράγματα του χρόνου».

Για ποιο λόγο η Κρανούλα δεν έκανε πρωταθλητισμό: «Σε πολλά ματς χάθηκαν πολλές ευκαιρίες. Δεν μπορούσαμε να βάλουμε εύκολα γκολ. Αυτά συμβαίνουν βέβαια στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα της Κρανούλας θα έπρεπε να παίζει στα play-off ανόδου και όχι να σωθεί στο τέλος. Όποιος είχε δει την ομάδα και το ρόστερ πίστευε ότι θα φτάσουμε ψηλά. Αλλά λίγο η ατυχία στο σκοράρισμα, λίγο οι τραυματισμοί, φτάσαμε εκεί».

Για τον αγχωτικό τρόπο που ήρθε η παραμονή και μετά την ήττα της Ηράκλειας Σερρών: «Δεν θα έλεγα ότι στηριχτήκαμε στα αποτελέσματα των άλλων. Απλώς μαθαίνοντας ότι η Νίκη Βόλου έχει άνετο προβάδισμα, κάπου αυτό μας χαλάρωσε και τελικά το πληρώσαμε, δεχόμενοι γκολ από τον Βατανιακό. Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά και θέλαμε το βαθμό, σίγουρα θα τον παίρναμε».

Για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με την Κρανούλα: «Το πρωτάθλημα τώρα τελείωσε. Θα κάνουμε και κάποιες ακόμα προπονήσεις και θα δούμε τι θα γίνει με την παραμονή μου. Μου έχουν φερθεί καλά η διοίκηση και το τεχνικό τιμ και θα δούμε σε λίγο καιρό. Δεν έχω μιλήσει, πάντως, με άλλη ομάδα και τον πρώτο λόγο θα τον έχει πάλι η Δόξα Κρανούλας».



Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved