Παρασκευαΐδης: «Ο Πανσερραϊκός αδίκησε τον εαυτό του»

Παρασκευαΐδης: «Ο Πανσερραϊκός αδίκησε τον εαυτό του»

Ο Γιώργος Παρασκευαΐδης δεν έψαξε δικαιολογίες και χαρακτήρισε τη σεζόν για τον Πανσερραϊκό αποτυχημένη.

Στην ΕΡΑ Σερρών και τον δημοσιογράφο Βασίλη Αναστασιάδη μίλησε το μεσημέρι της Τρίτη (29/05) ο αμυντικός μέσος του Πανσερραϊκού, Γιώργος Παρασκευαΐδης. Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τα «λιοντάρια» αδίκησαν τον εαυτό τους, ενώ εξέφρασε την πρόθεσή του να μείνει και την επόμενη σεζόν.

Αρχικά τόνισε:

«Ο Πανσερραϊκός αδίκησε τον εαυτό του. Υπήρχαν κάποια παιχνίδια κλειδιά που έχασε λόγω ατυχίας. Υπάρχει και αυτή στο ποδόσφαιρο. Χάσαμε κάποια παιχνίδια που δίνουν το σήμα... εγώ πάω να ανέβω. Το είδαμε φέτος έντονα αυτό. Κάποια στιγμή η κακοδαιμονία κυνηγούσε την ομάδα. Δεν έχω ξαναζήσει χρονιά με τραυματισμούς που... τελείωναν τους παίκτες για μήνες. Το ψυχολογικό βάρος πολλές φορές έπαιξε ρόλο σε πολλά παιχνίδια. Δε μπορείς να χάνεις από τον Φωκικό και από τέτοιες γενικά ομάδες. Η χρονιά είναι παράξενη, είναι δύσκολη, είναι αποτυχημένη».

Για το ρόστερ της ομάδας και το κλίμα στα αποδυτήρια:

«Ο Πανσερραϊκός είχε ένα πολύ καλό ρόστερ. Είχαμε αρκετοί παίκτες πολλά προβλήματα όπως ο Ντα Κόστα, εγώ, ο Μπανγκουρά. Όλα αυτά συντέλεσαν στο να γίνει αυτό που είδαμε. Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό. Όταν ήρθα συνάντησα παιδιά που συνεργάζονται μεταξύ τους και αν κυκλοφορεί το αντίθετο είναι ανακρίβεια», ενώ όσον αφορά στις δηλώσεις του Δημήτρη Ανάκογλου είπε: «Δε θέλω να ερμηνεύσω και να σχολιάσω τις δηλώσεις του Τζίμη. Δε νομίζω να εννοούσε τους παίκτες».

Για τα ξενύχτια κάποιων παικτών όπως ακούγεται:

«Με τον κ. Γρηγορίου δε νομίζω ότι παραβίασε κάποιος το ωράριο, αλλά αυτή η συζήτηση είναι παρά - ποδοσφαιρική. Δε συνέβησαν, ειδικά στο δεύτερο γύρο που είμαι εγώ στην ομάδα».

Για τον κόσμο και την έδρα του Πανσερραϊκού:

«Το γήπεδο του Πανσερραϊκού ήταν πάντα μια έδρα που την υπολογίζαμε πάντα. Πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που έρχονται και αυτούς που δεν έρχονται. Όσοι ήρθαν στο γήπεδο μας υποστήριξαν. Δεν έχουμε παράπονο. Σίγουρα θα θέλαμε πιο πολλούς αλλά αυτό δεν είναι φαινόμενο μόνο του Πανσερραϊκού. Δε καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε όλοι, αλλά δε μπορούμε να κάνουμε και κάτι τώρα».

Για τις δικές του εμπειρίες ως νέος παίκτης και για τους νέους της ομάδας:

«Ξεκίνησα από τις ακαδημίες της ΑΕΚ. Έγινε ο νεότερος επαγγελματίας μετά τη γενιά Μανωλά και από εκεί και πέρα κάποιες δικές μου επιλογές με οδήγησαν στη γύρα που έχω κάνει. Φταίει το ξερό μου το κεφάλι. Αν μου έλεγαν να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα άκουγα μόνο τους προπονητές μου.

Ο Πανσερραϊκός έχει πολύ ταλέντο. Φάνηκε και με τον Καρασαλίδη. Θέλει πολύ προσοχή όμως και πρέπει να προσέξει πως να τα διαχειρίζεται ο προπονητής, όπως και γίνεται. Καλό είναι να μη βιάζεσαι σα ποδοσφαιριστής. Πάντα έρχεται η ώρα σου».

Για την πιθανότητα συμμετοχής του Πανσερραϊκού στα play-offs:

«Πιστεύω ότι αν γίνει αυτό θα μιλήσουμε με τελείως άλλους όρους. Αν όλα πάνε κατ' ευχή θα το παλέψει πάρα πολύ δυνατά. Δε τον θέλουν τον Πανσερραϊκό στα play off γιατί θα έρχεται με δύναμη».

Για το αν θα παραμείνει στην ομάδα και τις φήμες για την Κέρκυρα:

«Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο. Αν η ομάδα ξεκινήσει με τους ίδιους στόχους θα ήθελα να μείνω. Είμαι 100% επαγγελματίας και όλα είναι ανοιχτά. Ο Πανσερραϊκός έχει τον πρώτο λόγο. Μου έχουν φερθεί όλοι άψογα. Η Κέρκυρα είναι στη καρδιά μου. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον αλλά είναι λογικό να ακούγεται αυτή την εποχή ένας παίκτης που έχει αγαπήσει αυτή την ομάδα».



Προολυμπιακό Τουρνουά: Η προεπιλογή της Νέας Ζηλανδίας για τα ματς στο ΣΕΦ
Προολυμπιακό Τουρνουά: Η προεπιλογή της Νέας Ζηλανδίας για τα ματς στο ΣΕΦ
Παναθηναϊκός: Δείπνο συσπείρωσης πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός: Δείπνο συσπείρωσης πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Νέα Φιλαδέλφεια: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για τον τελικό Conference League
Νέα Φιλαδέλφεια: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για τον τελικό Conference League
Ολυμπιακός: Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ - Προλαβαίνει το Final 4
Ολυμπιακός: Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ - Προλαβαίνει το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved