Βοσνιάδης: «Αφήνω μόνο φίλους στην Επανομή»

Βοσνιάδης: «Αφήνω μόνο φίλους στην Επανομή»

Το «αντίο» του Αλέκου Βοσνιάδη στην Αναγέννηση Επανομής.

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης, ο Αλέκος Βοσνιάδης στην τελευταία συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Αναγέννησης Επανομής, δήλωσε μετά τη νίκη με τον Θρασύβουλο (3-1): «Κλείσαμε με θετικό τρόπο μια ούτως ή άλλως επιτυχημένη χρονιά. Πετύχαμε νωρίς τη σωτηρία και δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους νεαρούς. Η Επανομή βρίσκεται σε συγκεκριμένη και ξεκάθαρη αφετηρία, από αγωνιστικής πλευράς και από επιλογές για τη νέα χρονιά. Είναι σημαντικό ότι ξαναπήραμε την ένατη θέση και τερματίσαμε εκεί ως νεοφώτιστοι. Όπως είναι σημαντικό ότι αφήνουμε την ομάδα στη Β΄ Εθνική. Θεωρώ ότι τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά, δεν μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, δεδομένων των συνθηκών. Μέχρι ένα σημείο κυνηγήσαμε και τα πλέι οφ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες μου, για την προσπάθεια τριών ετών, αλλά και τον κόσμο που μας στήριξε. Όσο για μένα, είναι λογικό να υπάρχει συγκίνηση μετά από τρία χρόνια και μάλιστα όλα επιτυχημένα. Αφήνω πίσω μου φίλους και μια ανοιχτή πόρτα, όπως θέλω να πιστεύω. Οι σχέσεις με την Αναγέννηση παραμένουν πολύ καλές και από τη στιγμή που στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι ξημερώνει, γιατί να μην ξανασμίξουν κάποτε οι δρόμοι μας;».

Από τους παίκτες των πράσινων, ο 27χρονος μέσος, Γιάννης Ναλμπάντης, ανέφερε: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση για τη φετινή επιτυχημένη χρονιά. Εξασφαλίσαμε από νωρίς τη σωτηρία και γενικά είχαμε μια αξιοπρόσεκτη σεζόν, από τη στιγμή που η Αναγέννηση έλειψε για πολλά χρόνια από τη Β΄ Εθνική και γενικά από το προσκήνιο. Ανταποκριθήκαμε στις δυσκολίες και πιστεύω ότι ο προπονητής μας, κ. Βοσνιάδης, μας κράτησε ενωμένους στις δύσκολες στιγμές, που ήταν αρκετές.

Εύχομαι στην Επανομή να βελτιωθεί λειτουργικά και οργανωτικά τη νέα χρονιά, σίγουρα πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα και να λυθούν βασικά προβλήματα, αν θέλει να έχει σταθερή παρουσία στις επαγγελματικές κατηγορίες. Είχαμε κίνητρα σε αυτό το παιχνίδι μετά από κάποιες ήττες και πιστεύω ότι συνδυάσαμε τη νίκη και με αρκετά καλό ποδόσφαιρο».



Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved