Το λόγο οι πρωταγωνιστές του Απόλλωνα Σμύρνης...

Το λόγο οι πρωταγωνιστές του Απόλλωνα Σμύρνης...

Πέντε από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας του Απόλλωνα Σμύρνης μιλούν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της απευθείας ανόδου στην Football League.

Οι Λάμπρος Χανιώτης, Δημήτρης Καραδέμητρος, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, Νίκος Κοροβέσης και Φώτης Κισκαμπάνης αναλύουν γιατί ο Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκε πρωταθλητής του νοτίου ομίλου και κάνουν… πάσα για το τι επιφυλάσσει η συνέχεια στην Football League.

Χανιώτης: «Ο Απόλλων δεν είναι μόνο για τη Β’ Εθνική»

«Όλα ήταν πάρα πολύ καλά. Μία αγωνιστική πριν το τέλος βγήκαμε κατηγορία. Του χρόνου θα είμαστε στη Β’ Εθνική, όπου πρέπει να αποδείξουμε ότι ο Απόλλων δεν είναι μόνο για τη Β’ , αλλά για παραπάνω.
Αργήσαμε να τελειώσουμε την υπόθεση άνοδο, μπορούσαμε να την τελειώσουμε πιο γρήγορα. Το σημαντικότερο είναι ότι βγήκαμε κατηγορία και το καλοκαίρι διοίκηση, προπονητής, όλοι μαζί θα κάνουν προγραμματισμό».

Τι μέτρησε και ο Απόλλων αναδείχθηκε πρωταθλητής: «Ήταν μία ομάδα τυπική σε όλες τις καταστάσεις, στο οικονομικό που παίζει σημαντικό ρόλο. Ήμασταν οικογένεια από την αρχή της χρονιάς. Όλοι μαζί σύσσωμοι, το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές. Ήμασταν δυνατοί και καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα μας».

Ήρθες σε δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος για τον Απόλλωνα Σμύρνης έπειτα από δύο σερί ήττες με Προοδευτική και Πανηλειακό. Το πίστευες;
«Από τη στιγμή που υπέγραψα ο μοναδικός στόχος, δικός  μου και της ομάδας ήταν η άνοδος. Το πίστευα. Ήξερα τι ρόστερ είχε η ομάδα και το καταφέραμε. Γιατί χρειάζεται πολύ πίστη».

Καραδέμητρος: «Ένα βήμα από τη φυσική της θέση, την Α’ Εθνική»

«Μεγάλη στιγμή για την ομάδα. Φτάνει ένα βήμα από τη φυσική της θέση που είναι η Α’ εθνική. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε και πήραμε μέρος σε αυτή την προσπάθεια που έγινε.

Λείπει ο Απόλλων από μεγαλύτερες κατηγορίες;
«Φυσικά και λείπει. Είναι η πιο ιστορική ομάδα στην Ελλάδα. Ήταν μεγάλη ομάδα ανέκαθεν και κάποια στιγμή πρέπει να επιστρέψει εκεί».

Τι ήταν αυτό που κράτησε τον Απόλλωνα;
«Το ρόστερ ίσως ήταν το καλύτερο στην κατηγορία. Να μην αναφέρομαι στη διοίκηση, που έχει χιλιοειπωθεί, γιατί στην τελική μας έκανε και κακό. Το μόνο μειονέκτημα αποτέλεσε το γεγονός ότι ήταν πολύ μικρό το πρωτάθλημα και κάθε λάθος κόστιζε. Κάναμε κάποιες γκέλες που δεν έπρεπε. Χάσαμε κάποια παιχνίδια που ήταν φυσιολογικό να χάσουμε. Το κακό ήταν ότι έγιναν στην έδρα μας και αυτό μας άγχωσε παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Είμαστε εδώ για την επόμενη ημέρα».

Ζαχαρόπουλος: «Θέλω πολύ να μείνω στον Απόλλωνα»

«Περάσαμε πολλά, αλλάξαμε προπονητή, κάτι δεν πήγαινε καλά και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν αλλάζεις παίκτες. Ήρθε άλλος προπονητής και μας έδωσε ψυχολογία. Ήρθε πιο κοντά μας. Όλα πήγαν καλά. Μία αγωνιστική πριν το τέλος έχουμε πετύχει την άνοδο και την τελευταία αγωνιστική θα χαρούμε το ποδόσφαιρο».

Πόσους πανηγυρισμούς αντέχεις: «Πρέπει να έχω έξι- επτά και δεν βλέπω να σταματάω. Έτσι αισθάνομαι».

Θα είσαι στην Football League με τον Απόλλωνα;
«Το θέλω πολύ. Όταν μία ομάδα σου παρέχει όλες τις προοπτικές: για ένα νέο παιδί να πάει ψηλότερα και κάποιον έμπειρο να τελειώσει την καριέρα του όπως του αρμόζει, τότε σίγουρα θέλεις να μείνεις. Είναι στο χέρι του προέδρου, της διοίκησης και του προπονητή».


Κοροβέσης: «Τέλος καλά, όλα καλά»

«Είναι μία πετυχημένη χρονιά. Τέλος καλά, όλα καλά. Ήταν δύσκολο το πρωτάθλημα και τα καταφέραμε. Πήραμε την άνοδο.

Ιδανική χρονιά και για εσένα: «Πέτυχα κάποια γκολ. Θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα. Ήταν δύσκολο πρωτάθλημα, δύσκολες έδρες, δύσκολες ομάδες, όχι πολύ καλά γήπεδα και δεν βοήθησαν να παίξουμε μπάλα».

Να περιμένουμε περισσότερα από τον Απόλλωνα στην Football League;
«Είναι μεγάλη ομάδα ο Απόλλων».

Κισκαμπάνης: «Τα καταφέραμε»

«Στο τέλος μετράει πάντα το αποτέλεσμα. Όσοι ήρθαμε φέτος στην ομάδα και αυτοί που έμειναν, μείναμε για ένα σκοπό, την άνοδο. Αυτό είχαμε πει από την αρχή. Για αυτό ήρθαμε και το καταφέραμε. Αυτό λέμε και την τελευταία ημέρα: Ό, τι τα καταφέραμε».

Ο Απόλλων διαθέτει ένα ρόστερ με έμπειρους παίκτες και νέα παιδιά με ταλέντο: «Έγιναν πολύ σωστές επιλογές και τα παιδιά που έμειναν και αυτά που ήρθαν κάναμε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Αν είχε περισσότερες αγωνιστικές το πρωτάθλημα θα είχαμε περισσότερη βαθμολογική διαφορά».

Για τον κόσμο του Απόλλωνα: «Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ταλαιπωρημένος, έχει επτά χρόνια να χαρεί. Χαρήκανε και αν η ομάδα συνεχίσει έτσι, θα έχει πολλές χαρές».

Δείτε το βίντεο των δηλώσεων των παικτών του Απόλλωνα Σμύρνης, όπως καταγράφονται από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

http://vimeo.com/42531902



Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved