Γρηγορίου: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Γρηγορίου: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Τις πιθανότητες για 6άδα θα κυνηγήσει μέχρι το τέλος ο Πανσερραϊκός, σύμφωνα με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο προπονητής της ομάδας των Σερρών είπε μετά τη νίκη (1-0) στα Μέγαρα:

«Βρισκόμαστε στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο στόχος δεν έχει χαθεί. Ήρθαμε να αγωνιστούμε με μια ομάδα που χρειαζόταν τον βαθμό, ή τους βαθμούς για να εξασφαλίσει τη σωτηρία. Διατηρούμε μαθηματικά τις ελπίδες μας για την είσοδο στα πλέι οφ μετά από αυτή τη νίκη σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο όπως έχουν επισημάνει βέβαια και άλλοι προπονητές.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Βύζαντα που αγωνίζονται συνέχεια σε αυτό το γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Βύζας, είχε τις ευκαιρίες να προηγηθεί. Δεν μπήκαμε εμείς καλά στο παιχνίδι για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο.

Μας πήρε 45 λεπτά να μπούμε στο ματς και αφού στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια και είπαμε πως είναι ευκαιρία για να κυνηγήσουμε το στόχο μας μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Βγήκαμε πιο αποφασισμένοι, σημειώσαμε ένα γκολ και πήραμε το αποτέλεσμα που μας δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το στόχο μας μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Την Τετάρτη με αντίπαλο την Βέροια θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης ώστε να δούμε και τα άλλα αποτελέσματα και να δούμε πως θα έχει τελειώσει η χρονιά για εμάς. Θα δώσω συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Παναγιώτη Τζαναβάρα γιατί κάτω από αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να σώσουν την ομάδα και να αγωνίζονται και την επόμενη σεζόν στην Football League.

Συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές μου, διότι είχαμε πάρα πολλά προβλήματα και για τους έντεκα που ξεκίνησαν, αλλά και για τις αλλαγές που κάναμε και ήταν αναγκαστικές. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κλείσουμε το πρωτάθλημα με τον τρόπο που αναλογεί στην ομάδα και την ιστορία της».

Σχετικά με τις εκκαθαρίσεις στο ρόστερ και το παράλληλο κυνήγι της 6ης θέσης είπε: «Δεν έχουμε κάνει κάποιο ιδιαίτερο ξεκαθάρισμα εκτός από δύο παιδιά, τα οποία είναι επαγγελματίες και έχω μιλήσει μαζί τους. Το επίπεδο της σχέσης μας είναι άριστο, δεν είναι όπως φαντάζεστε και φυσικά μιλάω για τον Καρατζά και για τον Παππά.

Αυτά τα δύο παιδιά δεν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν στην ομάδα, αλλά δεν νομίζω πως έχει ξεκαθαρίσει τίποτε άλλο για κανέναν ποδοσφαιριστή. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα κρίνονται οι ποδοσφαιριστές και οποιαδήποτε επιλογή κάνω για τη νέα σεζόν θα είναι μετά το τέλος όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας».



Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved