Νεμπεγλέρας: «Δυστυχώς… αργήσαμε»

Νεμπεγλέρας: «Δυστυχώς… αργήσαμε»

Ο αρχηγός της ΑΕΛ, Κώστας Νεμπεγλέρας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του, Μιχάλη Ζιώγα.

Ο έμπειρος χαφ των Θεσσαλών δεν δίστασε να τονίσει ότι αν ο Ζιώγας ερχόταν νωρίτερα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για την ΑΕΛ. Αναλυτικά σημείωσε μετά τη νίκη (4-1) απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα:

«Για εμάς σήμερα ξέραμε ότι είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας για φέτος. Θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με μια καλή εμφάνιση και με επιτυχία. Νομίζω ότι τα καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου διότι δεν αφήσαμε τίποτα στην τύχη και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που παρότι η χρονιά για εμάς δεν ήταν όπως την περιμέναμε, μας στήριξε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι αν και εμείς δεν τους δώσαμε τη χαρά που θα θέλανε».

Θα ήθελα να πω κάτι και για τον προπονητή. Ήρθε σε μια περίοδο που η ομάδα ήταν σε δύσκολη αγωνιστική κατάσταση και νομίζω ότι μας βοήθησε ώστε να βρούμε τον καλό μας εαυτό και μέσα από τη δουλειά να γίνουμε ακόμη πιο ομάδα. Και αυτό το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια. Ίσως αν αυτό γινόταν πιο νωρίς να μπορούσαμε να μιλάμε αυτή τη στιγμή για τα πλέι οφ. Δυστυχώς αργήσαμε».

- Με δεδομένο ότι η χρονιά τελείωσε πως πρέπει να στελεχωθεί η ομάδα τη νέα σεζόν, τι πρέπει να γίνει ώστε να καταφέρει να πετύχει η ΑΕΛ ότι δεν κατάφερε φέτος;

«Προσωπική μου άποψη είναι ότι σε αυτή την ομάδα υπάρχουν πολλά νέα και ταλαντούχα παιδιά τα οποία χρειάζονται τη βοήθεια από πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι πιο αρμόδιοι να απαντήσουν σε αυτή την ερώτηση είναι ο προπονητής και ο πρόεδρος που θα φτιάξουν την ομάδα για του χρόνου».

- Θα συνεχίσεις στην ΑΕΛ και τη νέα περίοδο από τη στιγμή που ήσουν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας;

«Νομίζω ότι αρμόδιος για να το πει αυτό είναι ο κόσμος. Εγώ αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να είμαι καλύτερος σε κάθε παιχνίδι, κάτι που κάνω από τότε που ξεκίνησα την καριέρα μου».

-Είδαμε στα γκολ να τα πανηγυρίζετε έξαλλα. Αυτό έγινε γιατί θέλατε να αποβάλλεται το άγχος ή υπήρχε πίεση από το γεγονός ότι ο αντίπαλος βρισκόταν μπροστά στο σκορ;

«Έχω διαφορετική άποψη σε αυτό. Όλα τα γκολ πανηγυρίζονται με τον ίδιο τρόπο και παρόλο που αυτή η χρονιά για εμάς ήταν δύσκολη εμείς ήμασταν πολύ ενωμένοι και μια οικογένεια. Τουλάχιστον αυτό το κρατήσαμε από το πρώτο παιχνίδι μέχρι και σήμερα».



Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved