«Μάχες» σε πολλά… μέτωπα!

«Μάχες» σε πολλά… μέτωπα!

Ενδιαφέροντα ματς που πιθανότατα να κρίνουν τον πρωταθλητή, αλλά και τις ομάδες που ενδεχομένως να αποχαιρετήσουν την επαγγελματική κατηγορία διεξάγονται την 21η και προτελευταία αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Football League 2.

Ο πρωτοπόρος Απόλλων Σμύρνης «δοκιμάζεται» στο γήπεδο του Ζωγράφου με αντίπαλο τον Ηλυσιακό. Σε περίπτωση νίκης κατακτά και τυπικά τον τίτλο του πρωταθλητή, διαφορετικά θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική για το αν θα πανηγυρίσει την απευθείας άνοδο στην Football League (σ.σ.: ο δεύτερος Πανηλειακός έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική). Από την άλλη, η ομάδα του Σάκη Δέδε θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να διατηρηθεί πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη και να παραμείνει στην κατηγορία.

Στον Πύργο, ο Πανηλειακός δίνει το τελευταίο εντός έδρας ματς στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και υποδέχεται τον ΑΟ Γλυφάδας. Οι Πυργιώτες θα παίξουν το τελευταίο τους… χαρτί για την απευθείας άνοδο, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν στο μυαλό τους άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης για να πλασαριστούν στην τρίτη θέση και να μπουν στη διαδικασία των play off.

Στα Χανιά, ο τοπικός ΑΟΧ φιλοξενεί τη Ζάκυνθο και επιθυμεί μόνο το τρίποντο για να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία του. Οι Ζακυνθινοί θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν στην τρίτη θέση και σε τροχιά ανόδου μέσω των play off.

Κρίσιμο παιχνίδι για την παραμονή του δίνει και ο Αστέρας Μαγούλας στη Γέργερη κόντρα στον Ρούβα. Το σωματείο του Αντώνη Πριόνα θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς για να ελπίζει σε σωτηρία, ενώ οι Κρητικοί θα επιχειρήσουν να «κλειδώσουν» την παραμονή τους, ώστε στο τελευταίο ματς με αντίπαλο την Καλαμάτα να επιδιώξουν το κάτι παραπάνω.

Τέλος, στον Κορυδαλλό, Προοδευτική και ΠΑΟ Ρουφ «κοντράρονται» σε ένα παιχνίδι «ζωής και θανάτου», αφού σε περίπτωση που αναδειχθεί μία από τις δύο ομάδες νικήτρια, τότε βάζει ένα λιθαράκι για την παραμονή της στην Football League 2.

Ρεπό έχει η Καλαμάτα. Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Football League 2 έχει ως εξής:

Δημοτικό Πύργου: Πανηλειακός- ΑΟ Γλυφάδας: 17.00
Δημοτικό Περιβολίων: ΑΟΧ- Ζάκυνθος: 17.00
Δημοτικό Γέργερης: Ρούβας- Αστέρας Μαγούλας: 17.00
Δημοτικό Ζωγράφου: Ηλυσιακός- Απόλλων Σμύρνης: 17.00
Δημοτικό Νίκαιας: Προοδευτική-ΠΑΟ Ρουφ: 17.00
Ρεπό: Καλαμάτα



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved